Antena Căutare

Numărul total de cazuri de coronavirus în România a ajuns la 59. Șase bolnavi în Hunedoara

Încă un caz nou de coronavirus au fost confirmate, joi dimineață, în România! Numărul total a ajuns la 59. Ultimii șase pacienți sunt din Hunedoara.

Numărul total de cazuri de coronavirus în România a ajuns la 59. Șase bolnavi în Hunedoara
Două cazuri noi de Coronavirus în România! Avem, în prezent, 49 de îmbolnăviri confirmate

UPDATE 21:13. Alți șase pacienți au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Toate persoanele sunt din Hunedoara. Numărul cazurilor din România ajunge la 59.

Cele 6 persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

  • Caz 54: Femeie, 58 ani, pacient,
  • Caz 55: Femeie, 74 ani, pacient
  • Caz 56: Femeie, 52 ani, pacient
  • Caz 57: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
  • Caz 58: Femeie, 53 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
  • Caz 59: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical

UPDATE 21:00. Sunt 53 de cazuri de infectare cu Covid-19 în țară.

Bărbatul are 53 de ani, este din Covasna, s-a întors din Italia pe 8 martie și a stat autoizolat la domiciliu. Pacientul este un contact al altui caz pozitiv.

Citește și: Perioada de izolare de două săptămâni ar putea crește! Coronavirusul rămâne în organism și 37 de zile

UPDATE 20:20. România ajunge la 52 de cazuri. Cel din urmă ar fi o femeie de 33 de ani, care lucrează în Trentino, Italia. S-a întors acasă pe 10 martie, iar în ziua următoare s-a prezentat la Spitalul din Cluj Napoca, acuzând dureri în gât. A fost depistată pozitiv.

UPDATE 20:17. Cel de-al 51-lea caz de coronavirus a fost confirmat. Este vorba de un șofer de TIR venit din Italia. Bărbatul are 21 de ani și este din Mureș. Pe 10 martie, omul a sunat la 112, acuzând simptome. În prezent, se află internat la secția de boli infecțioase a Spitalului din Tâgu Mureș. Urmează să fie transportat la Cluj.

UPDATE 18:22. România ajunge la 50 de cazuri de coronavirus. Este vorba de o femeie din Neamț, de 54 de ani, venită din Italia. A fost internată la Spitalul din Roman pe 11 martie. Femeia a revenit în țară pe 1 martie, dintr-o zonă neafectată a Peninsulei.

UPDATE. 49 de cazuri de coronavirus. Încă un caz de coronavirus a fost depistat în România. Este vorba de o femeie de 45 de ani, venită din Italia, aflată în carantină la Arad.

Cazul 48. Este vorba despre o femeie din București! Aceasta este contact indirect al pacientului care a fost internat, pe 5 martie, la Spitalul Gerota!

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre persoanele testate pozitiv cu COVID-19

Pacientul de la Gerota, cel care a răspândit virusul la mai multe persoane, este fostul ofițer în rezervă de la MAI și angajat al ADP sector 4, care nu a spus în primă fază că a fost în Israel. Pe numele său a fost deschis miercuri un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Bărbatul fost împreună în vacanță cu o femeie de la evidența populației, în cazul căreia există acum o confirmare de coronavirus, dar a evitat să le spună medicilor acest lucru, fapt care a dus la mai multe infectări în cadrul spitalului.

Ce se întâmplă în România după ce a fost declarată pandemie de coronavirus

Românii fac cumpărături pe rând de teama cronavirus... Caz uimitor! Tânără venită din Italia, care nu a respectat autoizolarea, a infectat cu coronavirus trei cadre medicale d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x