Antena Căutare

Romania nu scapa de canicula nici in august, nici in septembrie!

Prognoza meteo pentru lunile august si septembrie se anunta "fierbinte". Din zi in zi, mai adie vantul, dar aerul ramane cald si irespirabil. Meteorologii sunt categorici: NU scapam de canicula inca doua luni de acum incolo. Vor mai fi zile cu ploi sau cu fenomene extreme, dar putine.

Conform specialistilor, precipitatiile vor fi in continuare foarte reduse, iar temperaturile in august si septembrie vor fi peste media specifica acestei perioade in Romania. Zonele cele mai afectate de canicula vor fi cele mai importante regiuni agricole ale tarii, cele de est si de sud, seceta transformandu-se intr-una severa.

In august, masele de aer tropical din sudul continentului si, chiar, din Africa de Nord vor ajunge deasupra Romaniei, existand posibilitatea ca temperaturile sa urce frecvent la peste 35 de grade Celsius.

Iar nici luna septembrie nu va aduce modificari majore. Daca in mai toata Europa temperaturile se vor incadra in limite normale, Europa de Sud-Est va fi marcata tot de valuri de aer tropical. Meteorologii estimeaza ca prima decada din septembrie va aduce temperaturi de peste 30 de grade.

Taranii sunt in pragul disperarii! Culturile au fost distruse de seceta... La furat de fier vechi, la Spitalul Judetean Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x