Antena Căutare

Încă un cutremur de mare adâncime, miercuri dimineaţă, în România. Valul de seisme anunță un pericol?!

A fost cutremur, miercuri dimineață, în România! Un nou seism s-a produs în județul Buzău, în apropierea zonei seismice Vrancea, la ora 7:11.

A fost cutremur, miercuri dimineață, în România! Un nou seism s-a produs în județul Buzău, în apropierea zonei seismice Vrancea, la ora 7:11.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), cutremurul a înregistrat o magnitudine de 2,6 grade pe scara Richter. Epicentrul a fost la 113 kilometri adâncime.

Al patrulea cutremur de la începutul săptămânii

Luni, pe 23 septembrie, au avut loc două cutremure la diferență de cinci minute.

Primul seism s-a produs la ora 19:37, în județul Buzău și a fost înregistrat cu 2,4 pe scara Richter, la o adâncime de 116 kilometri. Cel de-al doilea cutremur s-a produs în Buzău, la ora 19:42, în județul Vrancea, fiind înregistrat cu 3.3 pe scara Richter, la o adâncime de 136 de kilometri. Marți, un seism înregistrat la doar 3 kilometri adâncime a avut loc în județul Brașov.

Ce spun seismologii despre valul cu cutremure

Potrivit INFP, aceste cutremure reprezintă o activitate seismică normală și nu oferă motive de îngrijorare.

Cel mai puternic cutremur de anul acesta s-a produs pe 3 septembrie, în judeţul Vrancea, cu magnitudinea de 4,5 grade pe Richer.

ANI sesizează DNA în legătură cu un fost consilier în Ministerul Dezvoltării, despre care presa a relatat că a obţinut f... Gest remarcabil! 440 de perechi de pantofi, evidențiază abuzurile domestice asupra femeilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x