Antena Căutare

Incendiu puternic într-un bloc din Petrila! Zeci de oameni au fost evacuați, iar șase persoane au fost duse de urgență la spital

Nu mai puțin de 60 de oameni au fost evacuaţi dintr-un bloc din Petrila, judeţul Hunedoara, în care a izbucnit un incendiu. Şase persoane au ajuns la spital, din cauza intoxicaţiei cu fum, scrie Mediafax. 

Nu mai puțin de 60 de oameni au fost evacuaţi dintr-un bloc din Petrila, judeţul Hunedoara, în care a izbucnit un incendiu. Şase persoane au ajuns la spital, din cauza intoxicaţiei cu fum.

Incendiul a izbucnit joi seara la un bloc de nouă etaje, de pe strada 8 Martie din Petrila, judeţul Hunedoara.

Pompierii au fost nevoiţi să evacueze 60 de locatari, iar 17 dintre ei au primit îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul s-a produs în zona casei liftului de la etajul şapte al unui bloc.

"Incendiul s-a produs în zona casei liftului la nivelul etajului şapte, cu o mare degajare de fum la etajele superioare. Au fost evacuate 60 de persoane. 17 dintre acestea au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor de pompieri şi a echipajelor SAJ, deplasate de urgenţă la locul intervenţiei. Sunt şase persoane transportate la spital, între care trei femei, doi copii, o femeie cu dizabilităţi, la UPU Petroşani, conştiente şi cooperante pentru investigaţii suplimentare. Intervin patru ofiţeri, 20 de subofiţeri, cu cinci ambulanţe, o autospecială de transport victime multiple, trei maşini de lucru cu apă şi spumă, o autoscară, o autospecială de prima intervenţie. Echipajele de pompieri verifică fiecare locuinţă pentru a se asigura că nu sunt persoane blocate în apartamente", a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, conform Mediafax.

Incendiul a fost lichidat cu puţin înainte de miezul nopţii.


Cutremurele nu se mai opresc! Un seism neobișnuit s-a produs în România!... Canon de rugăciune 15 septembrie. Rugăciune către Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x