Antena Căutare

Încercați să vă stăpâniți lacrimile. Faceți cunoștință cu Maria Alexandra, fetița care desenează flori pentru a-și salva surorile arse!

Trei surori au supravieţuit ţinându-se de mână, în casa care le-a ars din temelii. Tatăl le-a scos din flăcări, în ultimul moment. Două dintre ele sunt încă în stare gravă, la un spital din Bucureşti. A treia fetiţă a fost externată şi, cu mâinile bandajate, pictează ca să-şi ajute surorile.

Cu mâinile arse strânse în bandaje, Maria Alexandra desenează flori colorate pentru surorile ei. Ridică bucuroasă deasupra capului o cană pictată şi i-o arată tatălui, cel care le-a salvat pe toate din flăcări. Modest, părintele, care a suferit şi el arsuri, nu vrea să fie filmat. Rămâne lângă echipa Observator care le-a trecut pragul.

În ziua incendiului, părinţii au lipsit câteva minute de acasă, iar bunica, aflată într-o altă încăpere, n-a văzut flăcările. Casa luase foc de la un radiator electric ce încălzea camera în care se aflau copiii. Fetiţa de opt ani şi-a ţinut în braţe surorile mai mici, până când tatăl a ajuns la ele.

Un fost campion european la gimnastică a strâns bani şi haine pentru cele trei fetiţe. Le-a găsit un apartament şi le-a plătit chiria pentru câteva luni. Fundaţia pe care a înfiinţat-o va scoate la licitaţie cănile pictate de Alexandra, pentru a plăti tratamentele de care mai au nevoie surorile.

Un bărbat din Tulcea a vrut să intre pe geam în locuința sa de la etajul patru! Finalul i-a șocat pe toți... De necrezut! Elevele care și-au filmat profesorul de religie în ipostaze compromiţătoare, în clasă au fost... SANCȚIONAT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x