Antena Căutare

Incident șocant în Târgu-Jiu! Copil de trei ani, la volanul mașinii familiei. Mama a fost acroșată și a ajuns la spital

O mamă a fost lovită grav de mașina condusă de fiul de doar trei ani. Femeia din Târgu-Joi a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în curtea locuinței, iar autoturismul este proprietate a familiei.

Incident șocant în Târgu-Jiu! Copil de trei ani, la volanul mașinii familiei. Mama a fost acroșată și a ajuns la spital Galerie
Copil de trei ani, la volanul mașinii familiei. Foto ilustrativă

Polițiștii din Tâgu Jiu au fost sesizați aseară, în jurul orei 19.30, la 112, de către o femeie de 36 de ani, din localitate, că, în timp ce se afla în curtea locuinței sale, ar fi fost lovită de autoturismul proprietate personală.

Copilul a pornit mașina aflată în marșarier și a lovit-o pe mamă

Copilul a reușit să pună contactul autoturismului, care era în marșarier și a acroșat-o pe mama sa, care era în spatele autovehiculului.

”Luni, în jurul orei 19.30, polițiștii din Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 36 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi fost lovită de autoturismul proprietate personală, la volanul căruia se urcase minorul său, în vârstă de 3 ani, care fusese lăsat nesupravegheat, pentru o scurta perioadă de timp. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă” anunță IPJ Gorj.

Dezinfectanți, măști și produse alimentare GRATUITE pentru o anumită categorie de bucureșteni. Gabriela Firea a demarat ... Hunedoara: Femeie ucisă în bătaie de concubin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x