Antena Căutare

Indemnizație de hrană bugetari 2019. Ce se întâmplă cu indemnizația de hrană pentru bugetari în 2019

Indemnizație hrană bugetari 2019. Nu se vor acorda indemnizații de hrană pentru majoritatea categoriilor de bugetari, deși acestea erau prevăzute încă din decembrie 2018. Acest fapt se datorează unui proiect de lege caare ar putea fi adoptat de către Guvern la finalul acestei săptămâni. 

Indemnizație de hrană bugetari 2019. Ce se întâmplă cu indemnizația de hrană pentru bugetari în 2019
indemnizatie hrana bugetari 2019

Indemnizație hrană bugetari 2019. Nu se vor acorda indemnizații de hrană pentru majoritatea categoriilor de bugetari, deși acestea erau prevăzute încă din decembrie 2018. Acest fapt se datorează unui proiect de lege care ar putea fi adoptat de către Guvern la finalul acestei săptămâni.

Indemnizație hrană bugetari 2019. Chiar dacă există un cadrul legal pentru acordarea indemnizației de hrană angajaților din sectorul public, aceștia nu vor beneficia de aceste avantaje, nici în 2019, dacă proiectul de ordonanță care va reglementa această situație va fi adoptat.

Concediu maternitate 2018. Modificări noi la indemnizația de creștere a copilului

Indemnizație hrană bugetari 2019. Categoriile care vor beneficia și în 2019 de indemnizație de hrană sunt bugetarii din sistemul sanitar. Acestora li s-ar putea alătura și angajații din învățământul universitar. Valoarea indemnizației de hrană este de 316 lei/lună. În cazul angajaților din învățământul universitar de stat, indemnizația s-ar putea acorda în 2019 doar dacă se vor folosi bani din fondurile proprii ale universităților de stat, acordarea indemnizațiilor de hrană fiind doar o posibilitate și nu o obligație.

sursa: avocatnet.ro

Vești bune pentru românii care au lucrat în străinătate cel puțin un an... Cine este fosta soție a lui Andrei, băiatul de 27 de ani care s-a sinucis în ziua în care s-a pronunțat divorțul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x