Antena Căutare

Indignare la Suceava. Sute de lumânări au fost aprinse pe peronul gării unde poliţistul şi-a dat ultima suflare, într-o baltă de sânge!

Execuţia publică a poliţiştului Sorin Vezeteu a cutremurat o ţară întreagă! Oamenii sunt supăraţi, dar şi revoltaţi. De atfel, e o revoltă împotriva sistemului şi a tragediei în sine. Mii de români au reacţionat pe reţelele de socializare, fie în oraşele lor.

Execuţia publică a poliţiştului Sorin Vezeteu a cutremurat o ţară întreagă! Oamenii sunt supăraţi, dar şi revoltaţi. De atfel, e o revoltă împotriva sistemului şi a tragediei în sine. Mii de români au reacţionat pe reţelele de socializare, fie în oraşele lor.

Asasinul lui Sorin Vezeteu este după gratii, dar nu are niciun regret pentru ce a făcut. În urma tragediei, românii, şi în special colegii poliţistului asasinat, au reacţionat dur împotriva sistemului. Sunt revoltaţi că trăiesc într-o ţară în care oamenii legii sunt ameninţaţi, bătuţi şi chiar omorâţi. doar pentru că îşi fac datoria.

Oamenii sunt supăraţi, dar şi revoltaţi. De atfel, e o revoltă împotriva sistemului şi a tragediei în sine. Mii de români au reacţionat pe reţelele de socializare, fie în oraşele lor. Cea mai mare durere, însă, rămâne la Suceava, acolo unde curg lacrimi. Sute de lumânări au fost aprinse pe peronul gării unde poliţistul şi-a dat ultima suflare, într-o baltă de sânge!

Scenele de groază petrecute joi seară în gara din Suceava nu pot fi uitate

Zeci de minute s-au chinuit medicii să-l scoată din ghearele morţii pe poliţistul de 38 de ani. În zadar, însă. Sorin Vezeteu s-a stins într-o baltă de sânge, după ce a fost înjunghiat cu sânge rece şi sete de răzbunare de 40 de ori. Ucigaşul, Ioan Beşa, şi-ar recunoscut fapta dar nu are nici măcar. o umbră de regret. Misiunea lui, aşa cum a declarat senin la audieri, a fost să păteze uniforma ţării. A făcut-o chiar de ziua mamei lui. Femeia este cutremurată de gestul odios al fiului, împotriva căruia ceruse ordin de restricţie.

Femeia a povestit cum ani de zile atât călăl lui Sorin Vezeteu, cât şi ceilalţi copii i-au făcut numai probleme.

Aseară, zeci de colegi şi prieteni de-ai lui Sorin, alături de localnicii impresionaţi de tragedie au venit în Gara Burdujeni. Sute de lumânări au fost aprinse în memoria poliţistului asasinat. mişeleşte. Şi în mediul on-line, reacţiile după execuţia publică a poliţistului au fost de revoltă.

Revolta colegilor de breaslă

"Câţi mai trebuie să murim, Doamna Ministru? Pe câţi dintre noi mai trebuie să avansaţi subinspector post-mortem, Doamna Ministru? Câte soţii şi copilaşi mai trebuie să plângă, "consolaţi" de mesajele fade ale MAI, în timp ce îşi înmormântează eroii? Dumnezeu să te ierte, dragă Sorin, EROULE, pe tine şi pe cei care se fac vinovaţi de plecarea ta. AI NOŞTRI te-au omorât, nu boschetarul ăla", a fost mesajul transmis de colegii de breaslă.

Ucigaşul de 23 de ani, cercetat pentru omor, a fost arestat preventiv. Şi fratele său este căutat. Are o condamnare în lipsă după ce a bătut mai mulţi poliţişti.

Sorin Vezeteu va fi condus pe ultimul drum, la Suceava, acolo unde va fi înmormântat cu onoruri militare. Lucra de 15 ani în sistem, era căsătorit şi avea doi copii de 5 şi 7 ani.

Preotul acuzat că a lăsat-o însărcinată pe maica stareţă a unei mănăstiri din Slobozia, găsit nevinovat... Cod galben de caniculă pentru 15 judeţe şi Bucureşti, până luni! România va deveni un CUPTOR încins, temperaturile vor a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x