Antena Căutare

Situație REVOLTĂTOARE! Un individ care a atacat mai multe femei este om LIBER, din cauza VICTIMELOR sale! Ce au făcut femeile

Timp de câteva luni, ieşence singure sau cu copii în braţe au fost tâlhărite de un individ cât se poate de agresiv! Însă, în loc să se ducă imediat la poliţie, femeile au preferat să se plângă pe Facebook. Atacatorul a fost reţinut, însă - în lipsa unor plângeri - a fost eliberat.

Barbatul de 25 de ani, de origine din Republica Moldova, ar fi atacat în ultimele luni mai multe femei dintr-un cartier din Iaşi. Dintre toate victimele lui însă doar o singură tânără a depus plângere la poliţie. În schimb, mai multe persoane au făcut apeluri pe Facebook.

Pe reţeaua de socializare s-au plâns că au fost atacate de respectivul bărbat, dar nu au continuat şi cu plângeri şi la poliţie. Aşa se face că acum bărbatul este liber. Polițiştii speră să reuşească să strângă probe împotriva lui şi le sfătuiesc pe toate femeile care au fost victimele individului să depună plângere.

Iniţial tânărul a fost reţinut la sfârşitul lunii trecute pentru loviri şi alte violenţe, dar şi tâlhărie, după ce o tânără de 20 de ani a spus că a încercat să îi fure geanta şi cerceii.

Ulterior, individul a fost dus la institutul de Psihiatrie din Iasi pentru expertizare. Neoficial, surse din anchetă spun însă că nu a fost găsit cu probleme psihice.

Cum vezi live în România lansarea noilor telefoane iPhone 12 septembrie ora 20... Caz ȘOCANT în Arad! A fost lăsat să moară pe stradă! „L-au tratat ca pe un animal”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x