Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Caracal: Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă! Secretul pe care anchetatorii nu l-au menționat

Cel mai important detaliu din dosarul crimelor de la Caracal a fost omis! Avocata familiei Melencu a făcut dezvăluiri șocante despre ancheta lui Gheorghe Dincă!

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Cei implicați în cazul crimelor de la Caracal cer reluarea anchetei. Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, vrea să fie reluată procedura pentru că, în opinia sa, a fost păcălit de anchetatori și supus examenului psihologic fără să fie de față un apărător, lucru ce reprezintă un viciu de procedură.

CAZUL CARACAL, NOI DETALII INCREDIBILE

În același timp, avocații familiilor Măceșanu și Melencu cer reluarea anchetei, nemulțumiți fiind de rechizitoriul final. Avocatul care reprezintă familia Melencu, Carmen Obîrșanu, susține că există noi informații ce nu sunt prezente în rechizitoriu și care pot influența radical decizia finală.

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

Din cercetările făcute de aceasta pe cont propriu a reieșit faptul că pe telefonul Luizei au fost efectuate apeluri video prin intermediul WhatsApp, lucru ce poate demonstra că Luiza a fost prezentată în imagini video celor care urmau să o cumpere.

GHEORGHE DINCĂ, MESAJE DE LA UN POLIȚIST DUPĂ FIECARE RĂPIRE

Mai mult decât atât, avocata susține că din rechizitoriul întocmit de autorități lipsesc numeroase informații și probe esențiale pentru acest caz.

Caracal: Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă! Secretul pe care anchetatorii nu l-au menționat

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

De pildă, în dosar „s-a omis” faptul că, după ce Luize Melencu a dispărut, telefonul acesteia a fost folosit de o persoană necunoscută. S-au înregistrat apeluri și dispozitivul a fost chiar încărcat!

citește și: Cazul Caracal, dezvăluire bombă! Luiza Melencu, prezentată printr-un apel video, imediat după răpire! Cine a vrut s-o vadă

În plus, după ce adolescenta a fost răpită, un angajat al Poliției Române a sunat în repetate rânduri pe numărul Luizei și a trimis mai multe mesaje pe noua cartelă cumpărată de Dincă, de pe un abonament colectiv, plătit de oamenii legii.

De pe același număr, monstrul din Caracal a fost contactat înainte de primele percheziții din locuința sa, chiar înainte de ora 06:00, în urma apelului disperat al Alexandrei Măceșanu la 112.

După ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112, cu jumătate de oră înainte ca polițiștii să stea la poarta lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal a primit un mesaj de la un angajat al Poliției, la ora 5:20 dimineața. La prânz, alte șase mesahe sunt trimise de la IGPR către Gheorghe Dincă, de pe același număr de telefon de pe care s-au dat mesajele după răpirea Luize Melencu, anunță cei de la evz.ro.

Recomandari