Antena Căutare

Informații care vă pot afecta emoțional! O fetiţă de 11 ani, găsită moartă lângă o maşină, în Buzău: "Am fost acolo să văd ce s-a întâmplat"

O fetiţă de 11 ani a fost găsită moartă lângă o maşină care a fost implicată noaptea trecută într-un accident violent, în judeţul Buzău.

O fetiţă de 11 ani a fost găsită moartă lângă o maşină care a fost implicată noaptea trecută într-un accident violent, în judeţul Buzău.

Martorul care a auzit bubuitura s-a dus imediat să vadă ce s-a întâmplat, dar nu era nici urmă de şofer. Bărbatul a fost găsit de poliţişti după câteva ore. Nu are permis de conducere şi era băut.

Drumul Naţional 10, judeţul Buzău. O cameră de supraveghere a surprins chiar momentul impactului. În imagini se vede cum maşina, înmatriculată în Neamţ, trece cu viteză, iese de pe şosea, loveşte o ţeavă de gaze şi se răstoarnă.

Trupul tinerei nu a fost identificat în autoturism, la o distanţă de aproximativ trei metri de acesta, după cum se observă auto s-a răsturnat de câteva ori şi probabil a fost proiectată.

La locul accidentului au ajuns şi doi indivizi care susţineau că sunt rude cu fetiţa de 11 ani. Oamenii au spus că micuţa plecase de acasă şi nimeni nu ştia nimic de ea. La câteva ore de la accident poliţiştii l-.au prins pe şofer. Are 27 de ani, era băut şi nu are permis de conducere. Anchetatorii îl audiază şi încearcă să stabilească cum s-a întâmplat totul.

Nu va mai ninge nicăieri în ţară! ANM a emis o nouă prognoză meteo... O parte din Bulgaria cere unirea cu România. Ce urmează să se întâmple cu țara noastră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x