Antena Căutare

Informații de ultimă oră despre operațiunea de salvare din Thailanda! Au fost scoși din peștera inundată toți copiii, dar și antrenorul

Operațiunile de salvare în Thailanda au fost reluate și se desfășoară contratimp, întrucât în acest moment salvatorii trebuie să mai scoată un singur băiat, dar și pe antrenorul de fotbal. 

Update 14:55 Salvatorii au scos la suprafață și cel de-al 12-lea copil din peștera din Thailanda, dar și pe antrenor, după 18 zile petrecute în subteran. Totul s-a petrecut cu puțin timp înainte ca ploile să înceapă din nou în zonă.

Operațiunile de salvare în Thailanda au fost reluate și se desfășoară contratimp, întrucât în acest moment salvatorii trebuie să mai scoată un singur băiat, dar și pe antrenorul de fotbal.

Conform presei internaționale, este deosebit de important ca aceștia să fie scoși astăzi, întrucât de mâine se vor întoarce ploile în Thailanda și s-ar putea ca locul în care aceștia și-au găsit adăpost să fie inundat complet.

Un al unsprezecelea băiat a fost scos, în urmă cu puțin timp din adâncuri, scrie CNN. Este a treia zi în care o lume întreagă stă cu nervii întinsi la maximum și urmărește desfășurarea operațiunilor de salvare din Thailanda.

Între timp, primii copii ajunşi la spital încep să îşi revină de pe urma calvarului din subteran. Pe lângă tratamentul menit să le refacă imunitatea şi să combată subnutrirea şi deshidratarea ultimelor două săptămâni, copiii primesc şi consiliere psihologică, pentru a trece mai uşor peste trauma captivităţii.

ADMITERE FACULTATE 2018. Se dau bani pentru studenții care intră în anul I. Ce condiții trebuie îndeplinite... Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de autorități! Se dau amenzi cuprinse între 3.000 și 10.000 de lei! Ce trebuie să știi legea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x