Antena Căutare

Întâlnirea unui vlogger cu fanii a creat isterie la Buzău. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină

Întâlnirea unui vlogger, Imogen, cu fanii a creat isterie la Buzău. Tânărul i-a anunţat, pe reţelele de socializare, că va veni în oraş. Ce a urmat pare desprins din filmele de comedie. A fost înconjurat de sute de adolescenţi, dar şi de oamenii legii. Nu avea voie să organizeze o adunare publică fără autorizaţie. Aşa că aventura s-a încheiat în duba poliţiei.

Întâlnirea unui vlogger, Imogen, cu fanii a creat isterie la Buzău. Tânărul i-a anunţat, pe reţelele de socializare, că va veni în oraş. Ce a urmat pare desprins din filmele de comedie. A fost înconjurat de sute de adolescenţi, dar şi de oamenii legii. Nu avea voie să organizeze o adunare publică fără autorizaţie. Aşa că aventura s-a încheiat în duba poliţiei.

Imogen, pe numele său Marius Neagu, un vlogger cu peste o sută de mii de fani pe youtube. Şi-a invitat admiratorii în centrul Buzăului, iar aceştia, majoritatea adolescenţi, au venit în număr mare să-şi vadă idolul în carne şi oase. Probabil ar fi făcut multe fotografii dacă nu intervenea poliţia.

În scurt timp, Imogen a fost luat de poliţişti din mijlocul tinerilor înfocaţi. Vloggerul a plecat flancat de oamenii legii la sediu, pentru audieri. Urmat însă îndeaproape de fani.

Adolescenţii spun, la unison, că-l urmăresc pentru că este amuzant.

„Face mistouri, e amuzant, e caterincă, e pentru amuzament tipul”, afirmă un fan care a venit la meeting.

Că are simţul umorului, o poate dovedi şi postarea de pe pagina sa de facebook. Când Kim Jong Un vizitează Buzăul - aşa a descris Imogen întâlnirea sa cu fanii.

Cât despre intervenţia poliţiştilor, spune că totul s-a terminat cu bine. Se aştepta să primească o amendă mare pentru că nu avea aprobare să-i cheme pe tineri într-un spaţiu public. A scăpat însă doar cu un avertisment.

Pescărușii australieni, purtători de boli care pot afecta oamenii... Parfumuri, cosmetice, îmbrăcăminte şi încălţăminte, confiscate de la trei orădence care le vindeau pe reţelele de social...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x