Antena Căutare

Iasi: Toti politistii sunt in vacanta. Oamenii n-au pic de liniste!

Cand politistii se odihnesc, oamenii n-au liniste. O stiu cel mai bine localnicii dintr-o comuna ieseana. Pe usa postului de politie este pus lacatul de cateva zile pentru ca agentii au plecat in concediu

Hotii fac ore suplimentare, spre disperarea oamenilor, atunci cand politistii sunt in vacanta. “Papusoii sunt furati acum, a mai trecut inca o caruta. Se fura in continuu, asa ca-n codru. Exact ca-n codru”, a spus un satean.

Intre timp, la postul de politie din localitate a aparut un afis: “Vor fi si zile cand nu va fi niciun lucrator la serviciu pe motiv ca poate fi liber dupa tura de noapte, concediu de odihna, concediu medical sau alte situatii neprevazute. Va rugam sa reveniti in alta zi lucratoare”, scrie la sediul lor.

Mai marii politiei din Iasi spun, insa, ca nu-i nicio problema. Agentii din comunele invecinate sunt la datorie. “In afara programului normal de lucru, permanenta este asigurata de catre sectiile rurale de politie, prin intermediul patrulelor intercomunale, care se constituie in sistem integrat”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Sistemul integrat i-a exasperat, insa, pe localnici. “Mi-a faramat si geam si televizor si un frigider nou. Au spus ca vine politia de la Golaesti si aici, au spus ca intr-o ora jumatate vin. Si n-au venit nici in ziua de azi”, a marturisit un om patit.

Oamenii spera ca lucrurile se vor schimba cand agentii se vor intoarce din concediu, cu forte noi.

ALEGE SA NU SUFERI! Povestea emotionanta a unei romance care a suferit o dubla mastectomie... Meciul Steaua - Legia da traficul peste cap. Vezi AICI ce strazi vor fi afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x