Antena Căutare

O familie din Constanța va avea o viață de trei ori ca în filme! Îşi doreau să devină părinţii unei fetiţe, dar Dumnezeu le-a dat trei

Îşi doreau să devină părinţii unei fetiţe, dar Dumnezeu le-a dat trei. Minunea a schimbat viaţa unei familii din Năvodari.

Îşi doreau să devină părinţii unei fetiţe, dar Dumnezeu le-a dat trei. Minunea a schimbat viaţa unei familii din Năvodari. Karina, Ema şi Maia şi-au bucurat nespus părinţii, dar şi pe fratele mai mare, care deja le adoră şi le aşteaptă la joacă. Mama lor a rămas însărcinată pe cale naturală, caz foarte rar când e vorba de tripleţi.

Mati, frăţiorul tripletelor, este emoţionat. Îşi dorea un partener de joacă, dar a aflat că se va juca, de fapt, într-o mare gaşcă. Şi tatăl lui este bucuros că familia s-a mărit considerabil.

Mati împreună cu tatăl său

Mama tripletelor a dus o sarcină dificilă, mai ales că fetele au luat în greutate în cele nouă luni.

Momentul în care le-a ţinut în braţe pe micuţe, însă, a fost nepreţuit, deşi atunci când a făcut prima ecografie, mama nu a primit uşor vestea medicului.

Părinţii se pregătesc pentru o viaţă ca-n filme. Nu le va fi uşor cu trei bebeluşi şi asta au observat deja.

În ultima perioadă, în spitalul din Constanţa s-a înregistrat doar câte o serie de tripleţi pe an. Fetiţele vor purta şi nume sfinte.

În câteva zile, surorile vor ajunge acasă, în camera deja amenajată cu trei pătuţuri.

Vine o criză mai mare decât cea din 2008? Cele mai mari cumpene pentru România de anul acesta... Europol a dat lista! Gregorian Bivolaru și încă un român se numără printre cei mai căutaţi infractori din Europa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x