Antena Căutare

Jaf cu staif, in Bistrita: Un tanar la patru ace a iesit dintr-un magazin cu buzunarele pline cu alimente

Jaf cu staif, in Bistrita. Un tanar imbracat la patru ace a iesit dintr-un magazin cu buzunarele pline cu alimente. Hotul elegant a uitat sa mai treaca cu salamul si cascavalul pe la casierie. Ii vor aminti politistii care au urmarit furtul, filmat de camerele de supraveghere

Tanarul intra in magazin fara sa trezeasca mari suspiciuni. Ia un cos, ca orice client, si da o tura printre raioane. Ajuns in fata alimentelor, incepe sa-si faca stocul. Ar fi fost un jaf incomplet, daca tanarul n-ar fi bagat mana si printre parfumuri. Toata prada ajunge in sacul ascuns sub haine.

Trece totusi pe la casa. Arata vanzatoarei un pui pentru care nu e dispus sa dea bani. Il lasa deopate. Apoi, lasa si cosul. In cele din urma, paraseste magazinul. Nu are cumparaturi, pentru ca asta implica si o plata. Are in schimb o prada de peste 100 de lei.

Politistii sunt deja pe urmele lui. Au urmarit filmul jafului, asa cum a fost imortalizat de camerele de supraveghere. Hotul aranjat risca intre unul si 15 ani de inchisoare cand va fi prins.

Din cauza birocratiei, o batrana din Bucuresti traieste intr-o saracie doar din mila vecinilor... Tot mai multi sefi isi testeaza, in fiecare dimineata, angajatii cu etilotestul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x