Antena Căutare

Johnny Depp vine în România. Când va avea loc concertul trupei Hollywood Vampires din care face parte

Johnny Depp și trupa Hollywood Vampires din care face parte vor ajunge în România în vara anului viitor, ca parte a turneului european.

colaj foto johnny depp in masina salutand fanii si johnny depp pe scena cantand la chitara Galerie
Johnny Depp și trupa Hollywood Vampires din care face parte vor ajunge în România în vara anului viitor, ca parte a turneului european. | Profimedia

După ce a câștigat procesul împotriva fostei soții, Johnny Depp se află într-una dintre cele mai bune perioade din viața lui. Îndrăgitul actor de la Hollywood și-a curățat imaginea și acum urmează să plece într-un turneu de zile mari, alături de trupa Hollywood Vampires din care face parte.

Când va avea loc concertul trupei Hollywood Vampires din România. Care este prețul biletului

Portivit bussines-insider.com, trupa Hollywood Vampires va avea un turneu în mai multe orașe din Europa, printre care și București. Celebrul actor Johnny Depp, Alice Cooper, chitaristul Aerosmith, Joe Perry și Tommy Henriksen vor ajunge în România anul viitor.

Concertul Hollywood Vampires de la București va avea loc la Romexpo pe 8 iunie 2023.

În vara anului următor, trupa va mai concerta și în Marea Britanie, Turcia, Bulgaria, Elveția, Luxemburg, Austria, Slovacia, și Germania. Cu toate acestea, concertul din București va deschide seria evenimentelor din Europa.

Citește și: Cu cât se vinde penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard jumătate de căsnicie. Cum arată apartamentul luxos

Turneul celor de la Hollywood Vampires ar fi trebuit să aibă loc încă din 2021, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai făcut niciun turneu din cauza COVID”, a spus solistul Alice Cooper, citat de Kerrang. „Abia aștept să mă întâlnesc din nou cu băieții, îmi place foarte mult să fiu în acea trupă. Trupa mea este grozavă și minunată, dar cântatul împreună cu Vampirii este cu totul altceva”, a adăugat el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires de la București vor intra în pre-vânzare începând cu 2 noiembrie, putând fi cumpărate începând cu 4 noiembrie, ora 10, de pe platformele specializate.

Biletele early bird variază de la 269 RON (54,75 EUR) la 429 RON (87 EUR), biletele de prevânzare fiind puțin mai scumpe.

Citește și: Ce i-a cerut Angelina Jolie lui Johnny Depp să facă înainte să se sărute. Puține femei ar fi avut curajul

Trupa Hollywood Vampires a fost formată în 2015 pentru a onora muzica starurilor rock care au murit din cauza excesului de substanțe în 1970. Numele trupei derivă de la The Hollywood Vampires, un club fondat de Alice Cooper în anii '70. Printre membri celebrii care făceau parte din acesta se număra Ringo Starr de la The Beatles și Keith Moon de la The Who.

Un nou mall se va deschide într-un cartier din București. Când va avea loc inaugurarea... O supraviețuitoare a incendiului de la Colectiv a născut o fetiță, deși nu i s-au dat șanse: „O fericire de nedescris”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x