Antena Căutare

Josef Kappl, fost membru Phoenix, mesaj tranșant după ce Nicu Covaci a anunţat că va cânta la nunta lui George Simion

Josef Kappl a transmis un mesaj dur la adresa liderului trupei, Nicu Covaci, în contextul în care și-a anunțat participarea la serbarea câmpenească organizată de George Simion.

Colaj cu Nicu Covaci și George Simion Galerie
Un fost membru al trupei Phoenix îl critică dur pe Nicu Covaci, după ce artistul și-a anunțat participarea la nunta lui George Simion: „Mi-e rușine de rușinea lui!” | Hepta

George Simion s-a căsătorit religios în după-amiaza zilei de 27 august 2022, iar slujba a fost urmată de o serbare câmpenească. La acest festival a acceptat invitația de a cânta trupa Phoenix, fapt care l-a deranjat pe un fost membru.

Josef Kappl i-a îndemnat pe oameni să nu asocieze numele trupei Phoenix din 1970 cu trupa de acum. Fostul membru al trupei Phoenix s-a declarant mândru de ce a realizat în urmă cu 50 de ani și rușinat de activitatea grupului condus de Nicu Covaci în prezent. Kappl a afirmat că pentru el Phonenix nu mai există ca trupă.

Un fost membru al trupei Phoenix îl critică dur pe Nicu Covaci, după ce artistul și-a anunțat participarea la nunta lui George Simion: „Mi-e rușine de rușinea lui!”

„De unde s-a pornit și unde s-a ajuns!!! De aceea vă rog să nu asociați niciodată ceea ce am realizat în anii ‘70, sub numele Phoenix din convingere, cu ceea ce face de mulți ani încoace “leaderul” acestui grup, sub același nume! Mi-e rușine de rușinea lui! Dar nu mi-e rușine, ci sunt mândru de cele realizate atunci! Pentru mine numele Phoenix rămâne în continuare un simbol al rezistenței și al năzuinței spre libertate! Phoenix nu mai există de mulți ani ca trupă, după ce cei cu adevărata “șiră a spinării” au părăsit grupul. Adio reunire! Cu mine NU!”, a tranmsis Josef Kappl pe contul său de Facebook, publicând și o imagine alb-negru cu trupa din 1970.

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut spectacol pe scenă, transformați în Nicu Covaci

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nunta anunlui în politică. George Simion și Ilinca s-au cununat religios

George Simion și aleasa inimii lui, Ilinca, au avut parte de cununia religioasă, la o zi după cununia civilă. ÎPS Teodosie și alți preoți au oficiat slujba sub ochii mulțimii de invitați.

Citește și: Trei spitale din Vâlcea au fost puse în alertă pentru nunta lui George Simion. Mesajul de revoltă al unui medic

Mireasa lui George Simion a purtat o rochie simplă, albă, cu un voal lung, mâneci lungi și umerii goi, iar George Simion a purtat la nunt asa un costum popular.

Citește și: Alertă cu bomba la nunta lui George Simion. Pirotehniștii fac verificări la ceremonia religioasă a liderului AUR

George Simion organizează o nuntă-festival în județul Vâlcea

George Simion s-a cununat civil cu Ilinca pe data de 26 august 2022, iar în cursul zilei de 27 august 2022 are loc nunta câmpenească, la care sunt așteptați mii de nuntași.

George Simion a dezvăluit recent că întregul „proiect” l-a costat 12.000 euro până în prezent. Liderul AUR a explicat că acești bani provin din donaţii sau sunt cadou de la naşii lor.

Trei spitale din Vâlcea au fost puse în alertă pentru nunta lui George Simion. Mesajul de revoltă al unui medic... Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, tradiții și superstiții. Ce nu e bine să faci pe 29 august 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x