Antena Căutare

Trei spitale din Vâlcea au fost puse în alertă pentru nunta lui George Simion. Mesajul de revoltă al unui medic

Trei spitale din apropierea zonei de desfășurare a nunții lui George Simion au fost puse în alertă în privința desfășurării evenimentului, potrivit unui medic vâlcean care și-a exprimat revolta.

Colaj cu George Simion și o ambulanță Galerie
George Simion organizează o nuntă-festival în județul Vâlcea | Hepta

Medicul Cristiana Adi Oprita din Vâlcea a publicat pe Facebook un mesaj prin care și-a exprimat indignarea față de solicitarea MAI ca trei spitale din Vâlcea să fie în alertă în cazul în care oamenii care participă la nunta lui George Simion vor avea nevoie de îngrijiri medicale.

Cele trei spitale alertate sunt Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu.

Citește și: Surpriză de proporții la nunta lui George Simion! Activitatea neobișnuită de care vor avea parte invitații

Trei spitale din Vâlcea au fost anunțate să asigure asistență medicală pentru nunta lui George Simion

”Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul poblic prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU” – se arată în adresa ISU Vâlcea.

Citește și: George Simion, ironizat pe internet! Ce detaliu cu privire la nuntă a stârnit cele mai amuzante reacții

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicul Cristiana Adi Oprita din Vâlcea a transmis un mesaj de ifignare față de solicitarea MAI.

”A ajuns MAI să ne dea ordin de alertă pentru asigurarea asistenței medicale când se însoară aştia din politică???? Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut? Cine-i, frate, ăsta care se însoară şi toată lumea, începând cu jandarmeria şi terminând cu noi, urgentiştii, trebuie să fim. în alertă?”, se arată în mesajul de pe Facebook al medicului.

George Simion organizează o nuntă-festival în județul Vâlcea

George Simion s-a cunuat civil cu Ilinca pe data de 26 august 2022, iar în cursul zilei de 27 august 2022 are loc nunta câmpenească, la care sunt așteptați mii de nuntași.

George Simion a dezvăluit recent că întregul „proiect” l-a costat 12.000 euro până în prezent. Liderul AUR a explicat că acești bani provin din donaţii sau sunt cadou de la naşii lor.

Cât despre mâncarea de la marea petrecere, Simion a fost recent ironizat pe internet după ce a cerut să primească sfaturi cu privire la locațiile de unde poate achiziționa doar legume de proveniență românească. Acesta a declarat că a cheltuit 7.000 de lei doar pe legume, care vor intra într-un ceaun alături de carne de vânat.

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguţă cu brânză şi mămăliguţă cu sarmale şi grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergențe. Aşa că avem mere de la Voineşti, din Dâmboviţa şi de la Rădăşeni din Fălticeni şi avem pepeni de la Amara, din Ialomiţa”, a declarat George Simion la Antena 3.

Încă din luna iunie a acestui an, George Simion a anunțat că invită toată populația României să participe la nunta sa, prin intermediul unui mesaj video. Condiţia pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanţii să poarte ie traditională românească.

Slujba religioasă va fi oficiată de către Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

Motivul pentru care metroul încetinește între stațiile Piața Romană și Piața Victoriei în această perioadă. Explicațiile... Josef Kappl, fost membru Phoenix, mesaj tranșant după ce Nicu Covaci a anunţat că va cânta la nunta lui George Simion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x