Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut spectacol pe scenă, transformați în Nicu Covaci

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Nicu Covaci și au interpretat piesa "Mica ţiganiadă".

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pe scena, transformați în Nicu Covaci Galerie
În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Nicu Covaci | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit pregătiți să ofere juriului un moment spectaculos în această semifinală a sezonului XVI. Cei doi au venit la repetiții triști pentru că show-ul "Te cunosc de undeva!" este spre finală, însă se mândresc cu transformările lor din cadrul acestui nou sezon.

Cei doi au repetat intens, mai ales pentru că Nicu Covaci nu este un personaj simplu de interpretat.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, momentul care a lăsat jurații cu gura căscată

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au urcat încrezători pe scenă și au intrat perfect în pielea personajului încă din prima secundă. Cei doi au interpretat perfect piesa "Mica ţiganiadă" și au oferit telespectatorilor un moment de-a dreptul spectaculos.

Jurații au rămas impresionați de evoluția lor, iar Cristi Iacob a fost extrem de entuziasmat de transformarea acestora.

Cosmin Seleși a rămas cu gura căscată și i-a felicitat pentru momentul impecabil, deși personajul a fost unul extrem de dificil.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au parte de transformarea sezonului ca Matteo și Christian D

"Mi-e ciudă că a ieșit atât de bine", a spus prezentatorul TV.

Ozana Barabancea a fost foarte surprinsă de momentul lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu, iar evoluția și profesionalismul lor au fost imediat observate de către jurații "Te cunosc de undeva!"

"E un început senzațional, vă felicit din toată inima.", a spus Cristi Iacob, vizibil mândru de cei doi.

Mai mult decât atât, Andreea Bălan le-a oferit cele mai frumoase cuvinte celor doi și le-a mărturisit că s-au descurcat de minune: "Atitudinea a fost exact ceea ce trebuie, nu a existat nicio diferență între voi, amândoi ați fost la fel de buni, la fel de serioși, nu știu unde sunt Liviu și Andrei, i-au ascuns în spate, în culise, nu știu, deci ați fost bestiali."

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, replicile savuroase care au stârnit hohote de râs

După momentul spectaculos, Alina Pușcaș a fost cea care l-a întrebat pe Andrei Ștefănescu ce înseamnă „giacardea”, cuvântul din piesa „Mica țiganiadă”. Concurentul a oferit un răspuns de-a dreptul savuros:"Ce mai faci?"

Cosmin Seleși a fost cel care l-a întrebat pe Liviu Vârciu despre semnificația cuvântului „giacardea”, iar răspunsul a stârnit hohote de râs.
"Eu fac mișto. Giacardea pentru cei de acasă e un fel de giacardea, dar mai pe negru", a spus Liviu despre semnificația cuvântului „giacardea”.

Prezentatoarea TV a mărturisit că nu a înțeles nimic, dar Andrei Ștefănescu a ținut neapărat să lămurească situația.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în Grasu XXL & AMI, fac show total pe scenă

"Păi există două gicardele, una mică și una mare, importantă e cea pe care ați auzit-o voi.", a zis concurentul.

Băi giacadrelelor, vă rog!”, a spus Aurelian Temișan, îndemnându-i să meargă la canapea.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat cu ținutele lor spectaculoase în Gala Nemu... Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Pepe, moment fabulos și plin de emoție, transformat în Aurelian Andreescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x