Antena Căutare

George Simion, primele imagini de la cununia civilă. Rochia neobișnuită purtată de Ilinca Muntean și martorul total neașteptat

George Simion și Ilinca Muntean au spus „Da” în fața ofițerului stării civile astăzi, chiar în curtea resortului de lux în care așteaptă mâine cei peste 10.000 de invitați.

colaj foto geroge simion si ilinca munteanu Galerie
Ilinca Munteanu a ales o rochie mai puțin tradițională pentru cununia civilă cu George Simion. | Instagram

Cel mai așteptat eveniment al acestui weekend a început în această după-amiază și într-adevăr a venit cu o serie de surprize. În cursul zilei de azi, George Simion și Ilinca Munteau au spus „Da”, în fața ofițerului stării civile și acum se pregătesc pentru ziua cea mare de mâine.

Sâmbătă, la nunta-festival, liderul AUR și mireasa lui așteaptă peste 10.000 de oameni din toată țara, în comună Măciuca din Județul Vâlcea unde le-au pregătit o mulțime de surprize.

George Simion și Ilinica Muntean s-au cununat civil. Ce rochie a ales mireasa pentru ziua cea mare

Cei doi miri au pășit încrezători, ținându-se de mână, către cel care i-a pronunțat în mod oficial soț și soție. Deîndată ce au semnat actele, George Simion și Ilinca au împărtășit și un sărut pasional, în sunetul de fundal al ropotelor de aplauze venite de la invitații prezent la eveniment.

Însă un alt detaliu a atras atenția tuturor. În mod surprinzător, pentru cununia civilă, Ilinca Muntean a ales o rochie mai puțin tradițională. În timp ce invitații la nunta lor au un dress-code impus și anume, aceștia trebuie să poarte ie tradițională, mireasa a optat pentru o rochie cu mâneci bufante și crăpătură adâncă ce i-a lăsat la vedere piciorul dezgolit.

În același timp, Simion a îmbrăcat un costum de culoare închisă și o cămașă albă, fără cravată sau papion și la fel de relaxat.

În timpul ceremoniei, omul politic și iubita sa au schimbat o multitudine de gesturi tandre, care au culminat și cu un sărut protector pe frunte venit de la omul politic. Aceasta a fost oficiată chiar la resortul de lux unde președintele AUR și aleasa inimii lui își asteaptă invitații la nunta de mâine, transmite Libertatea.ro.

„Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărți. Vă așteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a scris omul politic pe rețelele de socializare alături de un clip video de la fericitul eveniment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Diaconescu a fost martor la cununia civilă a lui George Simion

Potrivit imaginilor postate pe pagina oficială de Facebook a liderului AUR, George Simion și iubita sa, Ilinca Munteanu au spus Da!, în fața primarului comunei vâlcene Mugurel Mărcoianu, iar martor le-a fost nimeni altul decât celebrul Dan Diaconescu.

Citește și: Surpriză de proporții la nunta lui George Simion! Activitatea neobișnuită de care vor avea parte invitații

Ulterior, omul de televizune a declarat, în exclusivitate, pentru Click!, că l-a susținut moral pe George Simion, dar a negat că l-a susținut și financiar.

„Îl susțin ca om politic și sper să câștige alegerile”, a declarat Dan Diaconescu.

Câţi bani a cheltuit George Simion pentru pregătirile de nuntă până în prezent

George Simion a dezvăluit recent că întregul „proiect” l-a costat 12.000 euro până în prezent. Liderul AUR a explicat că acești bani provin din donaţii sau sunt cadou de la naşii lor.

Cât despre mâncarea de la marea petrecere, Simion a fost recent ironizat pe internet după ce a cerut să primească sfaturi cu privire la locațiile de unde poate achiziționa doar legume de proveniență românească. Acesta a declarat că a cheltuit 7.000 de lei doar pe legume, care vor intra într-un ceaun alături de carne de vânat.

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguţă cu brânză şi mămăliguţă cu sarmale şi grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergențe. Aşa că avem mere de la Voineşti, din Dâmboviţa şi de la Rădăşeni din Fălticeni şi avem pepeni de la Amara, din Ialomiţa”, a declarat George Simion la Antena 3.

Încă din luna iunie a acestui an, George Simion a anunțat că invită toată populația României să participe la nunta sa, prin intermediul unui mesaj video. Condiţia pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanţii să poarte ie traditională românească.

Slujba religioasă va fi oficiată de către Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

Surpriză de proporții la nunta lui George Simion! Activitatea neobișnuită de care vor avea parte invitații... George Simion s-a cununat religios cu Ilinca. Imagini de la slujba oficiată de ÎPS Teodosie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x