Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Bataie crunta pe o strada din Deva

Pumni in loc de argumente! O bataie crunta a fost suprinsa de un telespectator al Observatorului pe o strada din Deva. Doi barbati s-au luat la cearta sub privirile trecatorilor. Unul dintre ei, in loc de vorbe, a aruncat pumni si picioare. Si l-a lasat lat pe celalalt. Totul s-ar fi putut sfarsi si mai rau pentru victima, daca martorii nu ar fi intervenit, intr-un final.

Disputa dintre cei doi degenereaza rapid intr-o bataie in toata regula. Pumnii si picioarele au ramas singurele argumente.

In mai putin de 10 secunde, omul a fost lovit de trei ori cu piciorul in fata. Desi pe imagini se vede clar ca barbatul agresat de abia mai sta in picioare, agresorul nu se opreste. Cel putin alte cinci persoane asista la bataia crunta pe care a primit-o barbatul. Nimeni insa nu intervine pana cand omul nu este lovit a treia oara si se prabuseste pe caldaram. Dar apele nu s-au calmat. Agresorul este hotarat sa-i dea o lectie omului. Intr-un final, ceilalti clienti ai barului intervin.

Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, agresorul vrea sa mai bea o bere. Asta desi victima lui pare sa fie in stare grava. Pana acum, barbatul agresat nu a depus nicio plangere impotriva batausului.

VIDEO! Oferte ingenioase pe timp de criza... Judecatoarea Elena Turcu, acuzata ca a condus sub influenta alcoolului, va fi repusa in functie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x