Antena Căutare

La munte s-a întors iarna. A nins abundent în Bucegi și de Florii va ploua toată țara

O fi primăvară din calendar, dar la munte este un peisaj autentic de iarnă. A nins abundent în Bucegi, pe creste, dar şi la altitudini joase, în unele staţiuni.

O fi primăvară din calendar, dar la munte este un peisaj autentic de iarnă. A nins abundent în Bucegi, pe creste, dar şi la altitudini joase, în unele staţiuni.

Turiştii care au decis să petreacă de Florii sau de Paştele Catolic la munte, au avut parte de o surpriză uriaşă. A nins abundent în Munţii Bucegi, pe creste, dar şi pe staţiunile din Valea Prahovei.

Mulţi dintre turişti sunt încântaţi de peisaj, dar au fost şi turişti care au venit complet nepregătiţi pentru o asemenea atmosferă.

Duminică, în ziua de Florii, vremea aduce ploi în majoritatea regiunilor

În duminica Floriilor va fi destul de rece în aproape jumătate de ţară, cu temperaturi normale însă în vest , sud vest şi centru. În schimb.va ploua toată ziua aproape, în nordul şi nord estul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Seara va fi ceva mai rău, precipitaţiile se vor extinde, astfel că norii vor acoperi cam întreaga ţară. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 23 de grade iar cel mai frig va fi în estul Transilvaniei, unde minimele pot cobori chiar şi la 3 grade celsius.

În Bucureşti, cerul va fi noros dar Capitala scapă măcar de ploaie, iar temperaturile vor fi cuprinse între 18 şi 21 de grade celsius.

Potrivit tradiţiei creştine, cum va fi afară de Florii, ar putea fi şi de Paşte, dar anul acesta meteorologii îndrăznesc să spună că tradiţia nu se va respecta iar de Sărbătoarea Învierii va fi mai cald în toată ţara, cu temperaturi chiar mai ridicate decît normalul perioadei.

Foto: Facebook/Meteoplus

Minune înainte de Paște! Un tată de 24 de ani a primit o inimă nouă, în urma unui transplant: "Am crezut în Dumneze... A murit Alexandra, studenta care s-a urcat pe tren să facă o poză și s-a electrocutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x