Antena Căutare

Legea anti-fumat va fi modificată din temelii. Românii vor putea fuma în locuri publice!

O veste bună pentru amatori de ţigări, legea care s-a schimbat în scurt timp de la dată de când a intrat în vigoare în România, un deputat, Daniel Fenechiu, a anunţat luni că a iniţiat iarăşi un nou proiect de lege care da dreptul la toţi fumătorii, în cluburi, vor avea dreptul de a fuma, în spaţii închise, unde se poate bea cafea, ceai s-au băuturi răcoritoare

O veste bună pentru amatori de ţigări, legea care s-a schimbat în scurt timp de la dată de când a intrat în vigoare în România, un deputat, Daniel Fenechiu, a anunţat luni că a iniţiat iarăşi un nou proiect de lege care da dreptul la toţi fumătorii, în cluburi, vor avea dreptul de a fuma, în spaţii închise, unde se poate bea cafea, ceai s-au băuturi răcoritoare.

„Am inițiat și voi depune la Parlament un proiect de lege de modificare a legii pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului de tutun.
Am hotărât să abordăm cele două mari probleme ale legii antifumat: faptul că spațiul public închis este foarte prost definit și condițiile impuse de lege sunt foarte restrictive.
Una dintre cele reglementări este să se permită constituirea de asociații sau cluburi de fumători, care să poată amenaja spații pentru fumat, în care să se poată fuma și desfășura activitățile care sunt asociate fumatului, respectiv să bei o cafea, un ceai, o băutură răcoritoare”
, a declarat Fenechiu la o conferinta de presa in Palatul Parlamentului.

Vremea va deveni instabilă şi se va răci în toată ţara.... Vremea se joacă cu noi! De la soare arzător la nori și ploi. Ce ne așteaptă zilele următoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x