Antena Căutare

Leii se trezesc cu faţa la cearșaf, astăzi. Horoscopul zilei, 19 septembrie

Berbecii şi practica merg de minune împreună! Vor realiza tot ce îşi vor propune fară să vorbească prea mult despre asta!

Berbecii şi practica merg de minune împreună! Vor realiza tot ce îşi vor propune fară să vorbească prea mult despre asta!

Chiar dacă nu vor fi în cea mai bună formă, Taurii nu vor accepta jumătăţile de măsură. Îşi vor lua în serios atribuţiile şi îşi vor da toată silinţa să aibă rezultate de excepţie.

Gemenii astăzi dispun de un debit verbal peste măsură! Dacă vor să aibă o zi liniştită, ar fi bine să-şi ţină părerile doar pentru ei.Decât să repare răul făcut, mai bine încearcă să se abţină de la comentarii inutile!

Racii vor primi o propunere interesantă, dar care presupune riscuri majore! Aşa că.ar fi bine să se gândească de două ori înainte de a lua o hotărâre.

Leii se trezesc cu faţa la cearşaf astăzi. Vor căuta nod în papură în orice situaţie sau discuţie. Este posibil ca ziua de luni să fie de vină pentru aceste stări de irascibilitate.

Nativii fecioară încep săptămâna cum nu se poate mai bine. Vor fi apreciaţi de toţi cei din jur, iar spre seară să se aştepte la multe surprize!

Balanţele stau bine la capitolul dragoste, însă le cam bate vântul prin buzunare. Astăzi Salvarea vine din partea unei rude!

Scorpionii se simt confuzi şi extrem de sensibili. Moralul sus! Se anunţă o zi perfectă pentru afaceri!

În mod neaşteptat, Săgetătorii primesc o suma importantă de bani! Astăzi vor fi în culmea fericirii!

Capricornii sunt pe cale să incheie o afecere profitabilă. Dar să nu se bucure prea mult înainte de a semna! O strângere de mână nu este de ajuns!

Vărsătorii nu vor piede vremea! Se vor mobiliza să termine în timp util toate treburile. Partea bună este că vor avea şi spor.dar şi noroc.

Nativii Peşti sunt în apele lor astăzi. Au o vorbă caldă petru fiecare şi reuşesc să aducă zâmbetul pe buze tuturor celor din jur!

România se pregătește de ora de iarnă. Vom dormi mai mult cu o oră!... Toamna și-a intrat în drepturi! Temperaturi cu până la 15 grade mai mici, ploi și vânt puternic. Marți, cea mai friguroa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x