Antena Căutare

Liftiera care și-a cerut porția din cadourile copiilor bolnavi de cancer a demisionat. Ce explicații are conducerea spitalului

Liftiera acuzată că și-a cerut partea care ,,i se cuvine'' din cadourile pe care niște voluntari le-au adus copiilor bolnavi de cancer, a demisionat.

Liftiera acuzată că și-a cerut partea care ,,i se cuvine'' din cadourile pe care niște voluntari le-au adus copiilor bolnavi de cancer, a demisionat astăzi. Cu ce explicații a venit conducerea spitalului:

Cazul a fost făcut public pe o rețea de socializare, unul dintre voluntari fiind profund indignat de comportamentul inportun al angajatei Spitalului Județean din Craiova.

Potrivit medicului Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al spitalului, femeia acuzată și-a dat demisia în cursul zilei de astăzi în timpul audierilor din cadrul Comisiei de disciplină: „Vă aducem la cunoștință că liftieră acuzată în mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniți la spital să aducă daruri pentru copiii bolnavi, și-a prezentat în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie, demisia. Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit să depună o plângere oficială, ancheta internă în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată în Comisia de disciplină”.

Medicul Cristina Geormăneanu a făcut un apel către cei care sesizează probleme în spital să o facă oficial, „nu doar sa scrie pe Facebook poveşti”.

„Facem un apel către toți cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook povești… unele adevărate, altele nu. Cu toții ne dorim un sistem sanitar mai bun și considerăm că putem reuși doar împreună. Putem garanta că nu vom tolera nici un fel de abatere din partea salariaților, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul online”, declară aceasta, conform realitateadecraiova.

Credit foto: adevarul

Ca la noi la nimeni! Cea mai modernă parcare din România este goală! Motivul este revoltător... Se deschide Autostrada Urbană! Ce au descoperit reporterii, cu câteva ore înainte de lansare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x