Antena Căutare

Atenție! Lista persoanelor care pot dezvolta forme severe de coronavirus. Pericolul e mai mare decât credeți, stați în casă!

Noul tip de coronavirus se răspândește cu rapiditate în toate colțurile lumii, însă apar noi detalii despre virusul care face ravagii printre oameni de toate vârstele.

Atenție! Lista persoanelor care pot dezvolta forme severe de coronavirus. Pericolul e mai mare decât credeți, stați în casă!
Atenție! Lista persoanelor care pot dezvolta forme severe de coronavirus. Pericolul e mai mare decât credeți, stați în casă!

Astfel, potrivit experților, persoanele însărcinate, diabetice și cele care au probleme cu greutatea au mai multe șanse să se confrunte cu alte complicații, în cazul în care ajung să contracte virusul care se răspândește în lume.

Autoritățile din Marea Britanie au făcut publică o listă cu persoanele care prezintă riscuri mari de a se confrunta cu noul coronavirus, în cazul în care contractă acest virus.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 184! În ce stare se află pacienții

Astfel, potrivit acestui document, persoanele care au 70 de ani sau mai mult, cele care suferă de afecțiuni cronice, precum astm, afecțiuni pulmonare precum emfizem pulmonar ori bronșită, cele care suferă de boli ale inimii ori au suferit în trecut un atac de inimă, care se confruntă cu boli cronice ale rinichilor ori ale ficatului, precum hepatită ori au fost diagnosticate cu diabet, care sunt supraponderale ori însărcinate ori au un sistem imunitar slăbit au mari șanse să se confrunte cu multe complicații, în cazul în care contractă noul virus.

De asemenea, riscurile sunt și mai mari în cazul persoanelor care au suferit un transplant de organe și urmează un tratament, persoanele care suferă de cancer și fac chimioterapie ori radioterapie, cele care au fost diagnosticate cu cancer de sânge ori de rinichi, indiferent de stadiu, cei care au fibroză chistică ori astm sau cele care fac dializă.

Maternitatea Bucur va prelua eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus

Tocmai de aceea, potrivit experților din Marea Britanie, aceste persoane trebuie să se izoleze complet și să evite contactul cu alți oameni.

Percheziţii la persoane bănuite că au extras metale preţioase din pământ provenit de la Roşia Montană... Banca Românească anunță că va suspenda pentru două luni plata ratelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x