Antena Căutare

Locul de munca, mai important decat banii. Tendinta care a schimbat viziunea tinerilor pe timp de criza!

Cele mai mari companii din Romania au iesit la vanatoare de tineri doritori sa munceasca. Si au avut ceva clienti, pentru ca salariul nici nu mai conteaza, cand mai sunt atat de putine locuri de munca pe piata.

Fiecare candidat trece printr-un scurt interviu inainte ca CV-ul lui sa ajunga in mainile angajatorilor de top. Fata de ceilalti ani, candidatii nu au mai venit cu bratele pline de CV-uri. Pe langa studiile universitare, candidatul trebuie sa dovedeasca si calitati speciale. Si au de unde alege. Mii de tineri, proaspat absolventi de facultate, au venit sa gaseasca un loc de munca, mai ales ca nu au pretentii financiare.

Nu la fel de entuziasmati sunt si cei care au ani buni de experienta, mai ales ca angajatorii vor tineri dispusi sa munceasca pe un salariu de incepator, cuprins intre 1400 si 1600 de lei.

Sunt insa si salarii mai bune, mai ales in domeniul alimentar si IT. Salariile pornesc de la 4000 de lei, pe langa acestea angajatii beneficiind si de bonusuri precum asigurare medicala, masina, laptop si telefon mobil.

Foto: clotureclub.com

Marinimia credinciosilor, sursa de profit pentru cersetori... "Nu mai plange, mama". Drama unei fetite de 9 ani, victima abuzurilor fizice si a unei boli crunte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x