Antena Căutare

Lovitură dură pentru șoferii care rămân fără permis! Ce sunt obligați să facă

Lovitură dură pentru șoferii din România, după ce Comisia de Transporturi a dat vot negativ unui proiect de lege important pentru toți conducătorii auto! Ce vor fi obligați să facă?

Lovitură dură pentru șoferii care rămân fără permis! Ce sunt obligați să facă Galerie
Ce se întâmplă dacă rămâi fără permisul auto

Proiectul de lege ce a primit vot negativ prevedea ca șoferii să aibă posibilitatea de a-și alege perioada de suspendare a permisului. Astfel, șoferii sunt obligați să respecte regulile actuale, neavând posibilitatea de-a alege perioada calendaristică în care să aibă permisul suspendat.

Comisia de Transporturi a respins acest proiect cu 10 voturi pentru respingere, trei împotrivă și două abțineri. Votul a fost dat după ce au avut loc dezbateri pe margine acestui subiect. Ionuț Moșteanu, deputatul USR, a spus că un astfel de demers se îndepărtează de scopul legii, acela de a sancționa abaterile.

Nici Guvernul nu a fost de acord cu adoptarea acestei propuneri legistative, lucru întărit de reprezentantul guvernului în ședința de la Comisia de Transporturi.

Lovitură dură pentru șoferii care rămân fără permis! Ce sunt obligați să facă

Ce se întâmplă dacă rămâi fără permisul auto

Ce se întâmplă dacă rămâi fără permisul auto

După ședința de marți, proiectul de lege va ajunge în Camera Deputaților pentru votul final.

Pe 19 septembrie, Senatul a adoptat tacit o propunere legislativă prin care conducătorii auto ar putea să îşi aleagă dintr-un an calendaristic perioada de suspendare a permisului auto, atunci când aceasta se face pentru o încălcare minoră a regulii de circulaţie, informează cei de la magnanews.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Selly, accident cu mașina de lux. Cum arată noul model de Mercedes CLS 2019 pe care l-a avariat cel mai urmărit youtuber... Atenționare pentru șoferi! Un nou proiect de lege vrea să ofere mai multă putere polițiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x