Antena Căutare

Lovitură grea pentru medicul din Băicoi! După ce a făcut scandal, a refuzat internarea și a rupt fișa unei paciente, doctorița și-a primit verdictul!

Recent, România a fost scandalizată de imaginile în care un medic face scandal, refuzând internarea și rupând fișa medicală a unei paciente de 87 de ani! Acum, doctorița în cauză a primit o lovitură grea!

Recent, România a fost scandalizată de imaginile în care un medic face scandal, refuzând internarea și rupând fișa medicală a unei paciente de 87 de ani! Acum, doctorița în cauză a primit o lovitură grea!

A încercat să își motiveze gestul violent prin faptul că a ales să rupă fișa, crezând că acolo ar fi vorba despre o șpagă.

Poliţiştii prahoveni s-au autosesizat în cazul fostului medic de la spitalul din Băicoi, care a distrus fişa medicală a unei paciente! Astfel, agenţii au început cercetările pentru distrugere de înscrisuri oficiale.

Medicul de la Băicoi are acum un dosar penal pe numele său, după ce a rupt fişa medicală a unei paciente pe care a refuzat să o interneze. Bătrâna de 87 de ani fusese internată la Ploieşti, dar doctorii de acolo, împreună cu nepoata femeii au decis că e mai bine să fie adusă mai aproape de casă.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Şi anume, în Băicoi. Numai că medicul aflat atunci în camera de gardă a refuzat să facă asta. Mai mult, a jignit-o pe nepoata bătrânei şi a rupt fişa medicală în faţa ei. De altfel, în această dimineaţă, nepoata a depus o plângere pe numele doctorului la Colegiul Medicilor.

Prima măsură împotriva cadrului medical a fost luată, însă, de ieri, când conducerea spitalului din Băicoi a renunţat la contractul de colaborare cu medicul.

Asta nu înseamnă că toate problemele s-au rezolvat. Medicul este, în continuare, angajat la spitalul din Drajna.

Gata, de mâine se scumpesc gazele. Cu cât va crește valoarea facturii... Veste cumplită pentru români! Cu cât se scumpesc alimentele și când apar noile prețuri la raft!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x