Antena Căutare

Luni, reîncep cursurile în Capitală. Marţi, elevii vor merge la şcoli începând cu ora 9:00 din cauza viscolului care se anunţă

Cursurile se reiau luni în Capitală, a anunţat vineri primarul Capitalei, Gabriela Firea. Totodată, marţi, cursurile vor începe de la ora 9:00, deoarece luni noaptea sunt aşteptate din nou ninsori abundente în Capitală.

Cursurile se reiau luni în Capitală, a anunţat vineri primarul Capitalei, Gabriela Firea. Totodată, marţi, cursurile vor începe de la ora 9:00, deoarece luni noaptea sunt aşteptate din nou ninsori abundente în Capitală.

Potrivit prognozei meteorologice, nu există motive pentru prelungirea suspendării cursurile, dar dacă acestea vor apărea, se vor lua măsuri în consecinţă, a adăugat Firea, conform Digi 24.

„Am primit avertizare de la specialiştii în meteorologie că începând de luni seara, marţi şi miercuri va ninge din nou în Capitală şi se va depune un strat de zăpadă în jur de 20 de centimetri, mai mic decât valul pe care l-am avut săptămâna trecută. Şcolile vor începe toate luni, 16 ianuarie. Nu sunt motive întemeiate pentru a întrerupe cursurile”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Şoferi bucureşteni, atenţie! Trafic restricţionat în centrul Capitalei pentru îndepărtarea ţurţurilor... Piste de biciclişti, toate drumurile asfaltate, internet wireless gratuit şi impozit plătit pe internet! Da, se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x