Antena Căutare

Mai mulți muncitori s-au trezit cu o maşină peste ei. Cum a motivat șoferul pățania? "N-am văzut groapa"

Trei muncitori din Constanţa au trecut pe lângă moarte, după ce un şofer neatent nu a văzut indicatoarele şi a intrat cu autoturismul în groapa în care oamenii munceau. În urma accidentului, un bărbat a ajuns la spital.

Lucrau la înlocuirea unor conducte, dar s-au trezit cu o maşină peste ei. Trei muncitori din Constanţa au trecut pe lângă moarte, după ce un şofer neatent nu a văzut indicatoarele şi a intrat cu autoturismul în groapa în care oamenii munceau. În urma accidentului, un bărbat a ajuns la spital.

N-a văzut groapa de pe marginea drumului, deşi lucrarea era semnalizată. În groapa adâncă de cinci metri, oamenii voiau să înlocuiască nişte conducte de la infrastructura de canalizare.

Victima în vârstă de 58 de ani s-a ales cu fractură la un picior și un traumatism la umăr şi a fost transportată de urgenţă la spital. Şoferul, în schimb, a scăpat fără nicio zgârietură. Va fi anchetat acum de poliţiştii care vor să afle cum a fost posibil să ajungă în groapă, cu tot cu semnele de avertizare.

Bucurie uriașă pentru români! Minivacanță în noiembrie și mai multe zile libere de Crăciun și Revelion... A fost identificată a cincea victimă care a murit carbonizată în urma accidentului din Suceava! Tinerii arşi de vii au c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x