Antena Căutare

Maidanezii din Romania au bagat frica in spanioli

Maidanezii din Romania au bagat frica in spanioli. Jurnalistii de la Eurosport, editia spaniola, spun ca microbistii iberici, care vin la finala Europa League, se tem ca vor fi atacati de cainii fara stapan. Insa, contrar. situatiilor anterioare, pe traseul aeroport- stadion, nu vezi nici picior de caine comunitar.

Pe 9 mai, zeci de mii de suporterii spanioli vor ajunge aici, pe Aeroportul Henri Coanda. Ei vin sa isi sustina echipa favorita, insa, conform presei internationale, au o mare teama: sa nu fie muscati de cainii maidanezi.

De la Aeroport pana la Stadionul National Arena suporterii vor face aproximativ 40 de minute. Iar daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce scrie presa internationala, ar trebui ca pe traseu sa ne lovim de haitele de caini fara stapani. Realitatea este insa diferita. Multi dintre suporteri vor profita de prezenta la meci pentru a vizita Bucurestiul. E drept ca maidanezi exista pe strazile Capitalei, insa spre norocul suporterilor, caldura i-a gonit la umbra sau la periferia orasului.

Bucurestenii, cei care impart zi de zi Capitala cu maidanezii au parerile impartite atunci cand vine vorba de teama strainilor. Cu sau fara maidanezi spaniolii au toate motivele sa vina in Bucuresti.

Si asta pentru ca Finala Ligii Europa se va disputa intre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, ambele din Peninsula Iberica.



Foto:Intact Images

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce cuptorul unei turnatorii a explodat... VIDEO! Pretul distractiei pe litoral de 1 Mai: In Vama, de 5 ori mai ieftin ca in Mamaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x