Antena Căutare

Mama siamezelor nascute la Pitesti: "Vreau sa imi vad fetele"

Mama celor doua fetite siameze care au venit pe lume in a doua zi de Craciun este cu sufletul alaturi de ele. De cand le-a dat viata, se roaga cu lacrimi fierbinti ca medicii sa faca o minune pentru cei doi ingeri cu nume sfinte: Andreea si Stefania. Pana acum, femeia nu s-a putut ridica din pat sa mearga sa le vada. Femeia s-a declarat mahnita ca lumea vorbeste ca vrea sa-si paraseaca siamezele.

"De aseara, de cand am venit acasa de la spital, ma uit intruna la TV si as ruga pe toata lumea sa nu mai spuna ca le voi abandona. Nu le voi abandona", a spus mama siamezelor.

"Nu ma simt prea bine, dar incerc sa-mi revin, voi lupta, eu voi fi alaturi de ele, orice se va intampla", a continuat mama fetelor.

Maria Stroe a mai tinut sa precizeze ca tatal fetitelor, dar si mama sa au fost la spital si le-au vazut pe fete.

"Tatal fetitelor este bucuros ca le-a putut vedea. El a fost astazi la ele. si mama mea a fost ieri si le-a vazut" a declarat cu lacrimi in ochi mama siamezelor.

Torje, dorit in Bulgaria... Trei curse de pe aeroportul din Timisoara, anulate din cauza cetii dense si alte trei avioane, redirectionate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x