Căutare Live

Mama șoferului sinucigaș care a distrus o familie, pusă la zid, pe Facebook! Ce a dezvăluit despre fiul ei. „De când s-a despărţit de fata aia, era trist”

Mama șoferului sinucigaș care a distrus o familie din Motru a fost pusă la zid, de mai multe persoane, pe Facebook, după ce a publicat un mesaj despre fiul ei. Femeia a făcut o dezvăluire despre tânăr.

Mama șoferului sinucigaș care a distrus o familie, pusă la zid, pe Facebook! Ce a dezvăluit despre fiul ei. „De când s-a despărţit de fata aia, era trist”

Ioana Pătru, mama şoferului care a provocat accidentul mortal din Dolj se află în Spania şi a aflat de la rude că fiul său a hotărât să-şi pună capăt zilelor și că a distrus şi o familie din Motru. Vorbise cu el cu doar câteva ore înainte de accident.

„Copilu meu frumos și cuminte, ai plecat prea de vreme. Sunt distrusă. Nu te voi uita niciodată copilu meu cuminte“, a scris femeia pe Facebook, generând un val de comentarii negative.

„Copilul tău cuminte care a luat trei vieti si un copilas de 6 ani? ...Tu plângi psihopatul tău dar pe acea familie cine o mai plânge? De ce nu l-ai dus la psihiatrie din timp? În iad cu el.. Iar voi, ca familie, să plătiţi pentru ceea ce a făcut..., Copil cuminte? Care a distrus o familie, intenţionat? O fetiţă de 6 ani, o familie minunată... Ce copil cuminte era? Ce iertare să merite?... Nu poţi sa iei viata cuiva pentru ca vai Doamne suferi după o femeie... Omori oamenii nevinovaţi pe strada... Sa ardă în iad în cele mai dure flăcări...

N-are nicio vină familia ca a fost el un criminal. Totusi, mama lui, dacă tot a avut chef sa îşi deschidă telefonul, să îşi schimbe poza de profil si să lase un comentariu, putea să scrie 2 cuvinte si despre adevăratele victime. Dar na... nu poţi avea pretenţia asta de la toată lumea. Asa fiu, asa mama...", sunt doar câteva dintre comentariile în care oamenii i-au adus acuzaţii femeii.

Şi fratele tânărului a publicat un mesaj pe Facebook, însă el a amintit şi de familia distrusă, iar reacţia oamenilor nu a fost la fel de dură.

„Frăţiorul meu nu te voi uita niciodată! Păcat că ai luat cu tine doua suflete nevinovate!", a scris Daniel Popa.

Ce dezvăluire a făcut mama șoferului sinucigaș, care a distrus o familie

Ioana Pătru a aflat că fiul său s-a sinucis de la rudele care au sunat-o. Femeia a spus că a vorbit cu el luni seara, când tânărul era abătut.

„Am vorbit cu el luni seara. Era abătut. De când s-a despărţit de fata aia, de Ana, era trist. Cred că a suferit o depresie, nu ştiu. Nu vorbea cu mine, nu-mi spunea nimic. Îmi închidea telefonul când îl întrebam ce are. Sunt distrusă. A venit ambulanţa când am auzit. Nu mai pot. Cu fata nu am reuşit să vorbesc pentru că m-a blocat pe facebook, m-a blocat peste tot", a declarat Ioana Pătru, potrivit adevarul.ro.

FOTO | Familie ucisă la Craiova de un sinucigaș! Tânărul care a vrut să moară a luat cu el viața unei fetițe de șase ani și a tatălui ei

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, lângă Craiova. Leontin Marian Popa, în vârstă de 25 de ani, plecase înainte de ora 5 la volanul maşinii pe care i-o cumpărase mama sa în urmă cu puţin timp. Scrisese un bilet de adio în care spunea că o iubeşte pe Ana, fosta prietenă, şi că nu vrea să mai trăiască. A intrat în prima maşină care i-a ieşit în cale.

În autoturismul care circula regulamnetar se afla o familie întreagă. Mama, de 34 de ani, tatăl de 41 de ani şi feţiţa lor, în vârstă de 6 ani. Tatăl şi copilul au decedat în drum spre spital. Familia era în drum spre litoral unde visa să-şi petreacă vacanţa.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ce se va întâmpla cu noul an școlar. Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! „Școala nu va începe în condiții normale”...
Ultimele știri