Antena Căutare

Mama tinerei de 26 de ani, care a mințit și a infectat șase persoane cu coronavirus, sare în apărarea fiicei: „Are probleme mai grave!”

Mama tinerei de 26 de ani care s-a plimbat prin mai multe spitale, fără spună că este suspectă de coronavirus, și care a infectat șase oameni, rupe tăcerea: „Fiica mea are probleme mai grave”

Mama tinerei din Petroșani care a contaminat șase oameni cu coronavirus, după ce a ajuns în mai multe spitale din Hunedoara, a vorbit despre starea de săntate a fiicei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia unuia dintre bărbații diagnosticați cu coronavirus nu mai are liniște: „Un necunoscut a sunat-o pe sotia mea, să o întrebe, plângând, dacă...”

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi seara, că cele șase persoane confirmate pozitive cu noul coronavirus sunt contacții femeii de 26 de ani din Hunedoara.

Cele șase persoane sunt trei femei de 58, 74 și 52 de ani, toate paciente în spitalele prin care a mers femeia, și trei cadre medicale femei de 45, 53 și 45 de ani, toate aflate în autoizolare la domiciliu.

Tinerei care s-a întors din regiunea Veneto pe 1 martie i-a fost întocmit dosar penal.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 70 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Sursa: Antena 3

A apărut un nou test de depistare a coronavirusului. Oferă rezultatul în doar trei ore... Senatorul PNL Vergil Chiţac, infectat cu coronavirus, a fost la o petrecere cu 400 de persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x