Antena Căutare

Se fac angajări masive! Care sunt criteriile de angajare și de la câți bani începe salariul!

Într-o criză acută de personal calificat şi cu obligaţia de a avea servicii din ce în ce mai bune, managerii hotelurilor de pe litoral îşi caută angajaţi încă de pe acum pentru sezonul de vară! Au nevoie de barmani, ospătari, cameriste, dar şi bucătari, toţi sub 30 de ani. Au găsit mână de lucru la un târg de joburi.

Într-o criză acută de personal calificat şi cu obligaţia de a avea servicii din ce în ce mai bune, managerii hotelurilor de pe litoral îşi caută angajaţi încă de pe acum pentru sezonul de vară! Au nevoie de barmani, ospătari, cameriste, dar şi bucătari, toţi sub 30 de ani. Au găsit mână de lucru la un târg de joburi. Şi mulţi dintre viitorii lor angajaţi sunt studenţi sau proaspeţi absolvenţi de facultate.

Patronii hotelurilor şi teraselor de la malul mării caută barmani, ospătari, cameriste, dar şi bucătari. Cei angajaţi va trebui să se prezinte la job din luna aprilie.

”Cei cu care am discutat până acum par foarte ancoraţi în societate, unii dintre ei nu au experenţă, noi le oferim această oportunitate de a căpata experienţa şi au fost de acord cu propunerile noastre financiare.”, a declarat Daniela Ioniță, manager al unui complex balneo.

”Unii dintre ei chiar prezintă potenţial şi cred că vom angaja deja trei cameriste.”, a precizat și Elena Oprea, manager hotel.

O cameristă câştigă între 1.800 de lei şi poate ajunge până la 2.200 de lei. În plus, este inclusă masa, transportul şi alte bonusuri la final de sezon.

Polițist lovit în plin cu mașina, la Oradea! Camerele de filmare au surprins totul (VIDEO)... Anunț uriaș! Programul „Prima Casă” 2019, decizie importantă luată de Ministerul Finanțelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x