Antena Căutare

Ce urmează după incendiul devastator de la catedrala Notre Dame! Maria Ghiorghiu, o nouă profeție: ”O nouă tragedie...”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevăzut tragedia din clubul Colectiv, scrie că Franța va fi lovită de o nouă tragedie după incendiul devastator izbucnit la catedrala Notre Dame din Paris. 

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevăzut tragedia din clubul Colectiv, scrie că Franța va fi lovită de o nouă tragedie după incendiul devastator izbucnit la catedrala Notre Dame din Paris.

Mai exact, ea susține că o clădire celebră în toate colțurile lumii va fi lovită de o tragedie, mai exact Palatul Versailles, potrivit unui mesaj făcut public pe blogul personal.

”În urmă cu doar 3 minute, în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune numele unui oraș din Franța, și anume: "VERSAILLES!" Apoi, ceea ce am auzit am văzut și scris cu litere aurii, în aer, chiar deasupra orașului Versailles. Așa era scris: "Versailles!"

După care, cuvântul scris deasupra orașului Versailles a dispărut.

Dragii mei, eu nu știu ce se va întâmplă în Versailles,d ar știu că vom auzi și de Versailles așa cum am auzit și de CATEDRALA NOTRE-DAME de PARIS, din păcate”, a scris Maria Ghiorghiu.

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora României) la o sursă a sistemului de încălzire al Catedralei Notre-Dame.

Catedrala romano-catolică Notre-Dame din Paris, situată în Arondismentul 4 al capitalei Franţei, a fost construită în perioada 1163-1345 în stil gotic. Catedrala este unul dintre monumentele emblematice ale Parisului.

Vineri, ultima zi de școală! Elevii intră în vacanță pentru două săptămâni! Ce urmează după ce revin la școală... Ministrul Educației, anunț neașteptat după ce un copil a murit în fosa septică a grădiniției: ”Am cerut în mod expres......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x