Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mario Iorgulescu chemat de urgență în România! Fiul șefului LPF este acuzat de răpire și torturare. „Ar putea fi adus cu mascații”

Mario Iorgulescu a primit o lovitură de grație în Italia, unde se afla internat într-o clinică privată, de lux. Fiul șefului LPF este chemat de urgență în România, după ce a fost implicat într-un accident rutier grav pe 8 septembrie 2019, soldat cu moartea unui bărbat.

Mario Iorgulescu chemat de urgență în România! Fiul șefului LPF este acuzat de răpire și torture.

Citește și: Lovitură pentru Mario Iorgulescu. Ce a făcut iubita bărbatului ucis în accident: "Omul ăsta a folosit bolidul de lux ca o armă!"

Mario Iorgulescu a fost citat de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti la clinica şi va fi obligat să revină în ţară, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de răpirea și torturarea unui bărbat. Judecătorii vor să îl audieze pe fiul președintelui Ligii Profesionale de Fotbal.

În cazul în care Mario Iorgulescu nu se prezintă la termenul stabilit de către judecători, acesta riscă o amendă și ar putea fi adus cu forța în țară de oamenii legii, chiar din clinica din Italia.

Citește și: Mario Iorgulescu, mesaj despre întoarcerea în România: „Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”

Bărbatul care l-a împrumutat pe Mario Iorgulescu a fost chemat la o adresă, sub pretextul achitării datoriei, însă acolo a fost bătut și sechestrat. "M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi", a povestit victima.

Citește și: Mario Iorgulescu a scăpat cu viață: mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România

Mario Iorgulescu este plecat din țară pentru a se trata, fiind rănit în urma unui accident pe care l-a provocat în luna septembrie, soldat cu decesul unui bărbat.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro