Antena Căutare

Mario Iorgulescu primește o lovitură cumplită pe patul de spital. Fiul șefului LPF este în mare pericol!

Lovitură după lovitură. Astfel poate fi caracterizată situația actuală a lui Mario Iorgulescu, tânărul care a provocat un accident de mașină în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, și-a pierdut viața.

Lovitură după lovitură. Astfel poate fi caracterizată situația actuală a lui Mario Iorgulescu, tânărul care a provocat un accident de mașină în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, și-a pierdut viața.

Mario Iorgulescu va fi chemat în instanță într-un dosar în care a fost achitat pe fond și pentru care procurorii au făcut apel, cerând condamnare cu executare. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) se află internat în spital în urma accidentului de circulație în care a ucis un tânăr de 24 de ani.

Citește și:

Ultimele clipe ale lui Dani Vicol povestite de cel care l-a scos din mașină: „S-a uitat în ochii mei, a clipit o dată și apoi...”

Problemele continuă pentru Mario Iorgulescu. Tânărul va fi chemat în instanță să dea declarații într-un dosar în care a fost achitat pe fond. Procurorii au făcut apel și cer condamnarea la închisoare cu executare. Este vorba despre un dosar în care ar fi plătit mai multe persoane să sechestreze și să tortureze un tânăr căruia îi datora bani.

Citește și:

Tatăl lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, revoltat: ”Mi-a măcelărit copilul, mi l-a făcut zob!”

Fiul fostului președinte al LPF se află internat în spital, după ce duminică dimineață a produs un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tatăl a două fetițe, și-a pierdut viața. Medicii au anunțat că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este gravă, în timp ce familia lui a anunțat că va face tot posibilul să le ajute pe cele două copile care au rămas fără tată. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În plus, acesta a rămas fără permisul de conducere.

Ambasada României în Republica Cehă anunţă că va putea organiza secţie de votare doar în sediul misiunii diplomatice de ... O mașină a luat foc la ieșirea de pe Autostrada Soarelui! Imagini terifiante! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x