Antena Căutare

Mario Iorgulescu rămâne la Terapie Intensivă! Anunțul făcut de medicii de la Spitalul Elias: ”Există posibilitatea unei evoluții nefavorabile”

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care a provocat un accident rutier grav, în care a murit un tânăr de 24 de ani, rămâne internat la Terapie Intensivă, întrucât există posibilitatea ”unei evoluții nefavorabile”.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care a provocat un accident rutier grav, în care a murit un tânăr de 24 de ani, rămâne internat la Terapie Intensivă, întrucât există posibilitatea ”unei evoluții nefavorabile”.

Potrivit medicilor de la Spitalul Elias din Capitală, starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă, iar unele contuzii se refac lent.

Citește și: Mario Iorgulescu are circumstanțe atenuante? O altă persoană ar putea fi pedepsită pentru accidentul pe care l-a provocat tânărul. Care este motivul

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

Citește și: Nu au avut puterea să-i spună! Fetița lui Dani Vicol nu știe că tatăl ei a murit: „Cum să-i explicăm că tati a plecat la Doamne- Doamne?!”

Potrivit medicilor, se impune continuarea tratamentului pentru Mario Iorgulescu în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece „se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile”.

Cum s-a petrecut accidentul teribil

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunţat parchetul.

Mario Iorgulescu are circumstanțe atenuante? O altă persoană ar putea fi pedepsită pentru accidentul pe care l-a provoca... Iaşi: Un pădurar de la Ocolul Silvic Paşcani a fost găsit mort în pădure, existând suspiciuni că a fost victima unei agr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x