Antena Căutare

Mario Iorgulescu are circumstanțe atenuante? O altă persoană ar putea fi pedepsită pentru accidentul pe care l-a provocat tânărul. Care este motivul

În urma accidentul pe care l-a provocat Mario Iorgulescu și în care și-a pierdut viața Dani Vicol, tată a doi copii, ar putea fi sancționată o altă persoană. 

În urma accidentul pe care l-a provocat Mario Iorgulescu și în care și-a pierdut viața Dani Vicol, tată a doi copii, ar putea fi sancționată o altă persoană.

Poliția rutieră a solicitat administratorului drumului amplasarea indicatorului „ocolire" în zona accidentului. Surse afirmă că administratorul drumului ar putea fi tras la răspundere.

Se pare că acel indicator, care ar fi trebuit să fie amplasat la locul accidentului, nu se afla acolo, au constatat polițiștii.

Urmează să se decidă ulterior dacă există vreo legătură de cauzalitate între lipsa acelui indicator și accidentul mortal.

Surse din apropierea lui Mario Iorgulescu spun că acesta ar fi fost internat în trecut la o clinică din străinătate, unde ar fi trebuit să urmeze un tratament împotriva drogurilor și a alcoolului, dar nu și-a terminat tratamentul.

Strigătul disperat al unei mame al cărei fiu a murit după ce a salvat doi copii de la înec: ”Vreau să-i cunosc, să văd p... Mario Iorgulescu rămâne la Terapie Intensivă! Anunțul făcut de medicii de la Spitalul Elias: ”Există posibilitatea unei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x