Antena Căutare

Mario Iorgulescu "zbura" pe şosea cu 240 km/h atunci când a provocat accidentul în care un tânăr a murit

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un accident produs duminică pe şoseaua Chitilei, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

UPDATE. Noi detalii şocante ies la iveală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia un tânăr de 24 de ani, şoferul celeilalte maşini, a murit pe loc. Potrivit unor martori, fiul lui Gino Iorgulescu circula cu o viteză ameţitoare. Acul vitezometrului bolidului de lux s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră, conform Cancan.ro.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un accident produs duminică pe şoseaua Chitilei, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 3,00, Mario Iorgulescu, care se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de un alt tânăr.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu este în stare gravă la spital.

"Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a precizat Brigada Rutieră, conform Agerpres.

Sursa video: Antena 3

Un nou incident șocant în zona Caracal! Au fost momente de groază: „S-au dat jos din mașină cu săbii și topoare...”... Declarația neașteptată a lui Gino Iorgulescu (președintele LPF), după accidentul fiului său! „Sperăm ca oamenii...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x