Antena Căutare

Mărturiile cutremurătoare ale Alinei, românca atacată cu acid: „Am crezut că o să mor, mă gândeam doar la fiul meu”

Cu lacrimi în ochi, Alina Emilia Paval a dat detalii cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas de moarte, din cauza fostului iubit. În luna noiembrie, românca a fost atacată cu acid în oraşul Civitanova Marche, din Italia.

Cu lacrimi în ochi, Alina Emilia Paval a dat detalii cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas de moarte, din cauza fostului iubit. În luna noiembrie, românca a fost atacată cu acid în oraşul Civitanova Marche, din Italia.

În luna noiembrie, Alina a hotărât că venise momentul să înceheie relația pe care o avea cu un tânăr de origine macedoneană. Decizia femeii l-a înnebunit pe bărbatul de 32 de ani, care a vrut să se răzbune. A atact-o pe Alina cu acid, în plină stradă, scrie observator.tv.

În stare de șoc, românca a reușit să intre într-un restaurant, dar calvarul ei nu luase sfârșit. A fost urmărită de fostul iubit care, înarmat cu un cuțit, a înjunghiat-o de mai multe ori.

Mărturiile cutremurătoare ale Alinei, românca atacată cu acid: „Am crezut că o să mor, mă gândeam doar la fiul meu”

La aproape o lună de la atac, Alina a vorbit pentru prima oară, povestind calvarul prin care a trecut.

„Am crezut că o să mor. Am simţit că totul s-a sfârşit. Îmi era foarte greu să respir şi strigam după ajutor, însă nu reuşeam să vorbesc. În acele momente cumplite nu m-am gândit decât la fiul meu. După ce mi-a aruncat acidul în faţă, am fugit într-un restaurant şi am încercat să mă spăl cu apă. M-a urmărit şi m-a înjunghiat în abdomen, iar apoi în spate. De două ori. Cel care m-a salvat a fost proprietarul restaurantului. Dacă nu era el, eu astăzi nu mai eram, iar fiul meu nu mai avea mamă”, a povestit românca în interviul oferit emisiunii Quarto Grado de la Mediaset.

Alina este acum în România, unde își va petrece sărbătorile de iarnă alături de copil și familie.

Agresorul româncei a fost arestat şi este judecat pentru tentativă de omor.

VIDEO| Elev, lovit cu scaunul de un profesor. Colegii spun că băiatul nu făcuse nimic greșit! Poliția s-a autosesizat... Momentul în care un bărbat a fost spulberat de o mașină, pe trecerea de pietoni, surprins de camerele video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x