Mărturii terifiante din sala de operații a Spitalului Floreasca! ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia arsă: „Pacienta FUMEGA”

Noi mărturii halucinante despre momentele cumplite în care o pacientă a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Floreasca. Un brancardier povestește cum a văzut fum ieșind din corpul femeii.

Pacient incendiată la Spitalul Floreasca

Deputatul Emanuel Ungureanu revine cu noi detalii despre incidentul șocant de la Spitalul Floreasca din București, unde o pacientă a fost incendiată pe masa de operație. Mărturiile personalului auxiliar au fost postate într-un mesaj pe pagina de Facebook a deputatului USR.

Îngrijitoare:

„În timp ce se desfăşura intervenţia chirurgicală în Sala 1 am observat-o pe colega mea că întră în sala de operaţie, am urmat-o crezând că are nevoie de ajutor. Am auzit ţipete, strigându-se: FOC! VENIŢI CU APĂ! Colega mea a luat un lighean, iar eu am luat o găleată cu apă din filtru. În timp ce mă îndreptam spre sală, brancardierul mi-a luat găleata din mână, ducându-se el în sala 1.”

Brancardier:

„Am simţit un miros puternic de fum şi am verifica de unde provine. Intrând în sala 1 am văzut multă apă pe podea şi toată lumea prezentă speriată, iar pacienta care se afla pe masa de operaţie, FUMEGA.”

Prima reacție a familiei pacientei arse pe masa de operație, la Spitalul Floreasca: ”Am aflat detalii din presă. Medicii ne-au spus că a fost un accident!”

Angajat secţia Anestezie:

„În timpul pregătirii montării cateterului, unul dintre medicii chirurgi a strigat: foc. A încercat să stingă focul, moment în care medicul anestezist era la capul pacientei ca sa nu se detubeze, iar eu am tras de câteva câmpuri de sub pacientă - ca focul să nu ajungă la capul pacientei.”

Asistent medical:

„La sosirea în sala de operaţie medicul ne-a informat că pacienta este polialergică, lucru menţionat şi în foaia de observaţie şi că doreşte alcool alb, adică Skinman Soft Protect. După ce le-am dat pe masă cele necesare intervenţiei, inclusiv soluţia cerută, medicii au efectuat câmpul operator şi au aşezat câmpurile sterile. La un moment dat, după ce au început intervenţia, unul dintre medici a sesizat miros de ars, moment în care echipa operatorie a început să mişte câmpurile pentru a găsi sursa de foc şi a o stinge. În momentul în care medicul a îndepărtat câmpul de pe pacientă, flacăra s-a extins cu repeziciune din zonele lombară şi toracică către capul pacientei, unde era aparatul de anestezie în funcţiune. Văzând flacăra am luat un alt câmp şi am încercat să sting focul. Am auzit mai multe persoane strigând să aducem apă sau ser să stingem focul. Medicul a luat câmpul şi a continuat să stingă focul. S-au îndepărtat câmpurile arse de pe pacientă şi a fost chemat în sală medicul chirurg plastician de gardă care a evaluat starea pacientei”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ungureanu.

Răsturnare de situație în cazul pacientei arse la spitalul Floreasca. Medicul Mircea Beuran spune că nu a fost în sala de operații

Deputatul anunţă că luni, la ora 10:00, va depune o sesizare penală în acest caz, la Parchetul General.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a dezvăluit, într-o postare pe Facebook, un incident grav la Spitalul Floreasca, o pacientă a luând foc pe masa de operaţie. Mai multe detalii despre acest caz tulburător, puteți citi aici: A ars ca o torță”! Pacientă incendiată pe masa de operație, la Spitalul Floreasca. Incidentul, confirmat de ministrul Sănătății”

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri