Antena Căutare

Mărturiile cutremurătoare ale Crinei, nepoata doamnei Caloian: ”Nimeni nu a îndrăznit să mă privească în ochi, să-mi explice ce s-a întâmplat!”

După "Moartea Domnului Lăzărescu", o nouă pagină neagră ar putea scrie un documentar sumbru din lumea medicală de la noi. S-ar putea numit numi "Moartea Doamnei Caloian". Din păcate, nu e deloc ficţiune. E drama cumplită în care ignoranţa unor medici dinamitează un destin.care fură chiar şi ultimul drept ce ni se cuvine pe pamâmt: Dreptul la o lumânare.

După "Moartea Domnului Lăzărescu", o nouă pagină neagră ar putea scrie un documentar sumbru din lumea medicală de la noi. S-ar putea numit numi "Moartea Doamnei Caloian" și din păcate, nu e deloc ficţiune. E drama cumplită în care ignoranţa unor medici dinamitează un destin.care fură chiar şi ultimul drept ce ni se cuvine pe pamâmt: Dreptul la o lumânare.

" Părea că doarme, întinsă pe o parte în noroi. şi. Tălpile goale! Pentru tălpile goale, în care te-au lăsat să pleci din spital, Bunico, o să devii Motivul pentru care alți bătrâni nu vor mai muri!"

Nepoata Crina își strigă bunica în nestire, căci nu poate sa accepte faptul că cei care trebuiau să o facă bine, au lăsat-o să plece singură pe străzi, chiar dacă se vedea clar că femeia nu era în stare bună.

Aflați mai multe amănunte, în videoclipul de mai sus!

Gemenii sunt extrem de nemulțumiți! Se plâng de munca excesivă! Previziunile zilei, aduse de Camelia Pătrășcanu... Anunţ disperat făcut de autorităţi: Ce se întâmplă cu cele mai folosite medicamente din România! Toată lumea va avea de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x