Antena Căutare

Mărturiile unui medic arădean infectat cu COVID-19: „Boala va trece, dar cicatricele vor rămâne”

Salvatorii au ajuns la rândul lor pacienți, iar experiențele prin care trec sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Mărturiile unui medic arădean infectat cu COVID-19: „Boala va trece, dar cicatricele vor rămâne”
Mărturiile unui medic arădean infectat cu COVID-19 | Pixabay.com

Un medic din Arad, infectat cu COVID-19 și internat în Timișoara, a povestit adevărata dramă pe care a trăit-o în această perioadă.

A fost mult mai dur lovit de stigmatizarea celor apropiați, care s-au temut că au fost infectați de el, decât de boala în sine.

„Cel mai dureros lucru – mai dureros decât boala în sine – a fost când unele rude şi unii prieteni au început să mă acuze că le-am dat și lor boala. Nu au mai ținut cont că ani de zile la rând am fost alături de ei la greu… acum toți mi-au reproșat lucruri care dor și care nu se vindecă. Boala va trece, dar cicatricele vor rămâne. E un joc la nivelul minţii… să stai pe câțiva metri pătraţi tu și cu o persoană necunoscută și să primești SMS-uri de reproş de la cunoscuţi… Ce vină am eu dacă asta mi-e meseria? Dacă cineva crede că eu am avut de gând să dau familiei sau oricărui om… se înșală amarnic”, a declarat medicul pentru aradon.

Pacient cu simptome de coronavirus, confirmat ulterior cu COVID-19, trimis acasă de două ori de medicii din Neamț! A fos... Românul care coordonează achiziţiile internaţionale de echipamente sanitare, predicții despre COVID-19: Când va scăpa Ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x