Antena Căutare

Mașini incendiate în Botoşani Piroman este căutat de poliție, dar oamenii se tem pentru autoturismele lor

Un piroman şi-a făcut de cap, noaptea trecută, în Botoşani! Individul a dat foc mai multor maşini, unei ghene, dar şi unui cărucior pentru copii.

Un piroman şi-a făcut de cap, noaptea trecută, în Botoşani! Individul a dat foc mai multor maşini, unei ghene, dar şi unui cărucior pentru copii. Pompierii au primit apel după apel timp de trei ore, dar au reuşit să stingă toate incendiile.

Anchetatorii au început o anchetă, însă piromanul va fi destul de greu de găsit, în condiţiile în care a acţionat doar în zone în care nu existau camere de supraveghere.

"Pompierii botosaneni au fost solicitati sa stinga cinci incendii care au izbugnit in mai putin de 3 ore pe raza municipiului. Au fost distruse total sau partial patru autoturisme si un carut pentru copii. Cauza probabila de incendiu in cazul celor 5 incidente o constituie actiunea intentionata", a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvânt ISU Botoșani.

La prima intervenţie pompierii au găsit o maşină cuprinsă de flăcări, şi alte autoturisme în pericol de a fi făcute scrum.

Martorii spun că nu era nimeni pe stradă, în momentul în care a izbucnit focul. Totuşi, la scurt timp după ce s-au văzut primele flăcări, şi-a făcut apariţia un tânăr.

Un mort și doi răniți grav, între care o gravidă, în urma unui accident cu 19 victime! Autoritățile au declanșat Planul ... Elevii cu note bune la BAC vor fi recompensaţi de anul viitor prin programul "Burse pentru campioni"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x