Antena Căutare

Avantajele și dezavantajele măștilor nuanțatoare de păr. Blondele au un avantaj major în fața brunetelor.

Culoarea, lungimea și modul în care femeile îşi aranjează părul arată, sigur, pe lângă frumuseţe, şi personalitatea reprezentantelor sexului frumos. Asta arată un studiu documentat realizat, anul trecut, de o companie producătoare de cosmetice.

Iar dacă vreţi să le îmbinaţi pe toate, pe rând sau în acelaşi timp, măştile nuanţatoare de păr ar putea fi soluţia. Nu cred ca acţionteaza asupra temperamentului dar fac asta asupra firului de păr, sunt mai putin daunatoare, plus ca scapi de culoare mai repede şi mai uşor decât în cazul unei vopsele clasice.

Părul este cel pe care îl sacrificăm cel mai des atunci când ne dorim o schimbare de look. Iar pentru asta apelăm de obicie la foarfecă ori la vopseaua permanentă.

Roşu ca focul, negru ca abanosul sau blond, ca spicul de grâu sunt nuanţe clasice de păr, care astăzi se reinventează. Podoba capilară poate fi roz, mov sau chiar verde.

Iar pentru asta e nevoie doar de o spălare şi reveniţi la nuanţa iniţială. Aceste măşti au însă şi alte proprietăţi decât cele sugerate de. denumire. Conform specialiştilor, uleiul de sâmburi de caise şi amino-acizii din compoziţia produsului hrănesc părul şi îi redau strălucirea. Masca poate fi utilizată de fiecare dată când nuanţa începe să îşi piardă intensitatea.

Dar exista un dar, rezultatul final depinde de culoarea actuală a părului. În avantaj sunt blondele. Spre exemplu, nuanţele de roşcat sau albastru nu vor ieşi în evidenţă pe părul brunet sau şaten închis.

Preţul unei măşti nuanţatoare este de aproximativ 100 de lei şi poate fi utilizată de mai multe ori. Măştile nuanţatoare sunt potrivite atât pentru părul vopsit, cât şi pentru cel natural. Atenţie, însă, ele nu vor putea colora firele albe în totalitate, la fel ca vopseaua clasică.

Două bucătărese de la un liceu din Bacău, cercetate pentru că au furat din mâncarea elevilor... Doi medici din Cluj, trimişi în judecată de DNA după ce ar fi primit bani pentru a încadra pacienţi în diferite grade de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x