Antena Căutare

Vor sa stea in natura sau sa faca economii. Tot mai multi romani aleg sa mearga la mare cu cortul!

Au dat stelele de la hotelurile de lux pe stelele de pe cer. Este vorba de turistii de la malul marii care prefera sa stea la cort sau rulota. Fie ca au vrut sa scape de betoane, sau ca au vrut sa faca economii, vacanta sub cerul liber este o aventura pentru cei care vor sa fie una cu natura.

"Locuim la bloc si ne-am saturat de inchisoare. Mai bine la aer curat", a spus unul dintre turistii care au ales sa mearga cu cortul la mare. "Eu ma simt ceva mai liber. Imi place sa mananc de acasa, sa am totul cumparat din piata, imi fac si este mult mai bine", a mai explicat un alt turist.

Si nu sunt singurii care fug de vacanta clasica. Placerea de-a se gospodari singuri e mai presus de rasfatul de care are parte orice turist, in concediu, la hotel. N-au nevoie nici de menajere, nici de chelneri, nici de bucatari. Imediat cum se instaleaza, isi impart fara probleme sarcinile. El transpira in fata gratarului.

Insa si banii sunt un motiv pentru care, uneori, cortul bate hotelul.De exemplu, pentru o zi de campare, la Mamaia, de exemplu, turistii platesc 8 lei de persoana. In pret este inclus accesul la grupurile sanitare. Iar cei care vin cu masina platesc o taxa de 12 lei pe zi. Comparativ, o camera dubla la un hotel de trei stele costa in medie 200 de lei pe noapte, cu mic-dejun inclus.

Ministerul Sanatatii a gasit solutia salvatoare pentru Institutul Cantacuzino... Zeci de hectare de padure si pasune ard mocnit in lantul Carpatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x